Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 14-16 éves lányok! Ti mennyire...

14-16 éves lányok! Ti mennyire vagytok otthon szégyenlősek?

Figyelt kérdés
Szoktatok, pl alsónemüben lenni szülők előtt vagy láthatnak a szüleitek meztelenül(pl fürdés után), vagy ha zuhanyoztok fürödtök bezárjátok az ajtót?
2010. jún. 4. 18:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Én meztelenül nem mászkálok se anya se apa se a bátyám előtt,viszont bugyiban,melltartóban már nem szégyellem :) általában én kulcsra zárom a fürdőszoba ajtaját :D

15/L

2010. jún. 4. 22:19
 12/22 anonim ***** válasza:
Pont ugyanaz mint az előző, még a korom is. :) A különbség annyi, hogy nem bátyám, hanem öcsém van, de előttük is maximum melltartóban.
2010. jún. 5. 16:19
 13/22 anonim ***** válasza:
első :D
2010. jún. 5. 18:32
 14/22 A kérdező kommentje:
mi van az elsővel?
2010. jún. 5. 18:39
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

szia!

az 1. vagyok :)

uccsó lehet,hogy azt akarta,hogy ő is úgy van vele,mint ahogy én írtam először...

amúgy az osztálytársakról (mert írtad,h milyen szégyenlősek voltak a csajok az osztályodból)

:

én tesi előtt leveszem a pólómat,persze,de nem nagyon mutogatom magam (pici a mellem,meg amúgyis :$) de azért átöltözök táborban vagy bárhol.:)

2010. jún. 5. 22:10
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

én egyedül a barátom előtt "pucérkodok" [2 éves kapcsolat], apukámmal és öcsémmel élek. a fürdőszobaajtót kulcsra zárom, mert úgy jobban érzem magam.

L.17

2010. nov. 28. 16:36
 17/22 anonim ***** válasza:

Anyu előtt nem szégyellem magam inkább apu előtt.Alsónemüben szoktam lenni néha, ha apu lát nem nagyon szégyellem ő is szokott flangálni egy szál alsóban :D Ha zuhanyozok nem zárom be, csak becsukom.

14l

2010. nov. 28. 16:42
 18/22 anonim ***** válasza:
90%
én nem szégyenlem magam az anyukám előtt,de azért nem szívesen mutogatom magam..és szerintem azért elég sz*ar,legalábbis nekem,hogy az apám melltartóba is lásson...azért ő csak férfi...16|L
2010. nov. 28. 17:49
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
én elég "szégyenlős" vagyok ilyen szempontból...meztelenül maximum anyukám. De azt se nagyon szeretem:D 15/L
2010. nov. 28. 18:10
 20/22 anonim válasza:

Nálunk a családban teljesen természetes dolog az, hogy ha valaki fürdik akkor a többiek oda mennek hozzá beszélgetni.

Ilyenkor éljük a társadalmi életünket. Senki nem zavartatja magát a másik előtt, nyilvánvalóan a jó ízlés határain belül.

2010. nov. 28. 22:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!