Ti ki előtt nem vagytok szégyenlősek ha bugyiban és melltartóban kell lenni? Én sajnos mindenki előtt szégyenlős vagyok.15/L
Én nem vagyok szégyenlős se a családom, se a barátaim előtt. A nőnemű rokonaim előtt bugyi, a férfiak között minimum bugyi és melltartó van rajtam.
Idegenek előtt többnyire szintén nem szégyenlősködöm, mondjuk ez függ a helyzettől is. Például fürdőbugyiban szoktam napozni a folyóparton, és ha valaki sétál fenn a gáton, csak akkor takarom el magam, ha 10-20 éves srácok, vagy ha majd kiesik a szemük a bámészkodástól.
15/L
én csak a barátom előtt nem vagyok, apum mikor fürdök mindig be szokott jönni.. annyira idegesítő.. elfordulok mindig..
nem tudsz mit csinálni, eltakarod magad, majd idővel változik ez ! vagy nem:D
17/L
Fehérneműben senki előtt nem vagyok szégyenlős, ha csak nem egy lestrapált vagy cikisebb darabot viselek (ez viszont igen ritka). A lényeges pontokat úgyis takarja :)
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!