Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti ki előtt nem vagytok...

Ti ki előtt nem vagytok szégyenlősek ha bugyiban és melltartóban kell lenni? Én sajnos mindenki előtt szégyenlős vagyok.15/L

Figyelt kérdés
2013. máj. 13. 19:44
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

én mondjuk fiú vagyok, de a családunkban simán lehet tök meztelenül is járkálni, nem vagyok szégyenlős emiatt egyáltalán, inkább tök természetes

persze mások előtt azért mi is felöltözünk

2013. máj. 20. 14:10
 22/27 anonim ***** válasza:
40%

Számomra furcsa ha arra gondolok,hogy egy fejlett 16-17 éves lány az apja előtt császkálna szó szerint egy száll semmibe,vagy akár egy fiú az anyja előtt,az más hogy fürdik a fiatal és bekopog a szülője,mert valamiért be kell lépni,de az hogy pucéron mászkálnak az valahogy nem.Most hol normális hogy 16 éves melles,szörös csaj,meztlenül mászkál a 17 éves bátyja előtt,szerintem sehol se.

Szüleim nem kimondottan szégyenlősek,tehát ha véletlenül rájuk nyitnék,amikor öltöznek,vagy fürdenek nem lenne belőle tragédia,de pucéron nem mászkálnak,alsóneműben néha igen.De én még alsóneműbe sem szeretek mászkálni más előtt.Mindig tiszteletbe tartották az igényeinket,ha zavart a bemászkálás akkor beszüntették.

2013. máj. 24. 19:29
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok egyátalán szégyenlős. Nem én vagyok az első akit látnak és az utolsó sem. Barátom elött meg főleg nem. De igazából más is nézhet, az se zavar...

15/l

2013. máj. 26. 16:44
 24/27 anonim ***** válasza:
Én csak anyám előtt nem szégyellek bugyiban, melltartóban lenni. Elsőzör nagyon szégyeltem, de nem csinált belőle ügyet. Ő sem szégyel előttem fehérneműben lenni. (Fiu 17)
2013. aug. 15. 08:28
 25/27 anonim ***** válasza:
Meleg vagy 17/F?Nem bántásból kérdezem,mert akkor nem lehet könnyű neked.
2013. aug. 17. 17:39
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
bugyi melltartóban senki elött mivel akkor ennyi erövel fürdöruhában se lásson senki. meztelenül nők elött egyáltalán nem vagyok szégyenlős, se orvos elött és a családom (féjem, szüleim) elött sem. Nálunk családon belül a szüleimmel egyáltaán nem volt soha szégyenlős senki a mai napig nem avgyunk azok,persze nem látjuk egymást naponta meztelenül, de ha valami miatt ugy alakul akkor egyikünket sem zavar. De én tényleg ebben nöttem fel ez a természetes. Én sem fogok szégyenlősködni a gyerkeim elött. Butaságnak tartom a közvetlen család elött takargatni magát az embernek. 29/N
2013. okt. 19. 23:01
 27/27 anonim ***** válasza:

Velem egykorú fiúk/lányok, barátok, ismerősök előtt nem vagyok szégyenlős. De pl. a családom előtt nagyon. Anyaukám és apukám előtt különösen. Öcsém előtt is, mert éves és nem is tudom.. Kicsit gáznak érzem ha előtte mászkálok fehérneműben.

16L

2013. okt. 20. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!