Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti ki előtt nem vagytok...

Ti ki előtt nem vagytok szégyenlősek ha bugyiban és melltartóban kell lenni? Én sajnos mindenki előtt szégyenlős vagyok.15/L

Figyelt kérdés
2013. máj. 13. 19:44
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
51%
Azt nem értem, ha valaki bikiniben nem szégyenlős, akkor sima bugyiban és melltartóban miért az? Mind a kettő ugyanannyit takar.
2013. máj. 14. 08:56
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám előtt egyáltalán nem, ha épp fürdök és valami kell neki nyugodtan bejöhet; a többi családtag előtt fehérneműben simán elvagyok. Tesi órán sem voltam szégyenlős amikor át kellett öltözni. Strandon, uszodában sem. 20/L
2013. máj. 14. 10:29
 13/27 Ágota Nóra válasza:
100%
Én nem vagyok szégyenlős senki előtt sem.
2013. máj. 14. 13:20
 14/27 anonim ***** válasza:
Kedves előző válaszoló, ezt hogy érted?
2013. máj. 14. 13:24
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
én nem vagyok szégyenlős anyukám,mamáim,sógornőm és a lány unokatesóimmal szemben.melltartó és bugyiban is simán elflangálok az apám,a bátyám,a fiú unokatesóim ,meg a legjobb barátnőim előtt.Tehát rokonok előtt nincs gond,így nőttem fel,viszont más előtt már az vagyok,nagyon.
2013. máj. 14. 16:42
 16/27 anonim válasza:
100%
Ha az zavar, hogy fehérneműben vagy, akkor olyan darabokat vegyél magadnak, amik inkább más ruhára hasonlítanak. Pl. bugyinak apró nadrágocskát, sportos alsót, felülre topot. Már push up-os változatban, szivacsos betéttel is vannak, még a kínai üzletekben is lehet venni olcsóbban, sok színben, formában, méretben. Vagy éppen ellenkezőleg, olyan fehérneműt vegyél, ami különlegesen szép, csipkés, színes, selyem, akármi - ez elvonja a figyelmet a testedről és önmagában is jól mutat, még ha az alakoddal nem is vagy esetleg kibékülve. Ha a fehérneműd NEKED tetszik, akkor nem fog zavarni ha más is abban lát.
2013. máj. 15. 09:12
 17/27 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!!
2013. máj. 15. 12:33
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Én is mindenki előtt. Talán a suliban, amikor tesire öltözünk át, akkor nem annyira, bár nem túl kellemes érzés akkor sem.

15/l

2013. máj. 16. 21:40
 19/27 anonim ***** válasza:

Nálunk nem divat az alsóban flangálás.

Hozzám már alsós koromban az anyám sem járkált be ha fürödtem,hisz tudtam tisztálkodni már ovodáskorban,akkor meg semmi keresni valója nincs ott,ha meg valamiért be kellett volna jönnie bekopogott.

Nem mászkálok mások előtt alsóneműbe és egybe fürdőruhát hordok .De az osztályból semelyik lány nem szeretet hosszú percekig alsóneműbe villogni egymás előtt,mindenki gyorsan öltözött,le a felső,fel a poló,aztán le a gatya fel a másik nadrág,szóval nem alsóneműbe ácsorogtunk ott sem.

Nálam nem jön be hogy csak úgy bemászkáljon hozzám valaki ha fürdök,vagy alsóneműbe vagyok,persze a helyzettől sok minden függ,itt arra gondolok hogy uszodába átöltözés pl..Nem vagyok magamutogatos.

Nem te vagy az egyedüli aki nem szeret mások előtt alulöltözötten lenni.

2013. máj. 19. 17:40
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Senki előtt, de ez természetesen nem egyenlő azzal, hogy exhibicionista módon mutogatom magam. 17L
2013. máj. 19. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!