Ti ki előtt nem vagytok szégyenlősek ha bugyiban és melltartóban kell lenni? Én sajnos mindenki előtt szégyenlős vagyok.15/L
Én is mindenki előtt. Talán a suliban, amikor tesire öltözünk át, akkor nem annyira, bár nem túl kellemes érzés akkor sem.
15/l
Nálunk nem divat az alsóban flangálás.
Hozzám már alsós koromban az anyám sem járkált be ha fürödtem,hisz tudtam tisztálkodni már ovodáskorban,akkor meg semmi keresni valója nincs ott,ha meg valamiért be kellett volna jönnie bekopogott.
Nem mászkálok mások előtt alsóneműbe és egybe fürdőruhát hordok .De az osztályból semelyik lány nem szeretet hosszú percekig alsóneműbe villogni egymás előtt,mindenki gyorsan öltözött,le a felső,fel a poló,aztán le a gatya fel a másik nadrág,szóval nem alsóneműbe ácsorogtunk ott sem.
Nálam nem jön be hogy csak úgy bemászkáljon hozzám valaki ha fürdök,vagy alsóneműbe vagyok,persze a helyzettől sok minden függ,itt arra gondolok hogy uszodába átöltözés pl..Nem vagyok magamutogatos.
Nem te vagy az egyedüli aki nem szeret mások előtt alulöltözötten lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!