3 kamasz fiú gyermekem van. Sajnos egyre többet érzem azt, hogy nem jó az amit csinálok, mondok, teszek. Tudom, hogy nekik sem könnyű ez a korszak. Hogy legyek jó anya?
Részleteznéd kicsit bővebben?
Mi az amit teszel vagy mondasz, ami nem jó?
Ha foglalkoztat a dolog,akkor már nem lehetsz rossz anya.
Nekem két kamasz fiam van,rá kellett jönnöm, hogy már nem fogadnak el mindent feltétel nélkül tőlem,nem biztos,hogy egyformán gondolkozunk az életről.Normális,kritikus korszakukat élik.
Nem találtam jobb módszert,igyekszem mindig kamasz önmagamat felidézni/és mindig rájövök,milyen szörnyű voltam:)/Meg azt hajtogatom magamnak,amit Te írtál,hogy nekik sem könnyű,önmagukkal is konfliktusban vannak,mert szeretik az anyjukat/apjukat,még szeretnének "jók" lenni,viszont szeretnének már önállóak is lenni legalább a gondolatok szintjén:)
Ja,igen,és igyekszem elkerülni azokat a mondatokat,amiket kamaszként nem szerettem hallani anyától:)
(utolsó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!