Az amerikai fiúk (és lányok hogy viszonyulnak a magyar lányokhoz? Sajnos költözünk.
Sajnos két hónap múlva Amerikába költözünk a nagyszüleimhez, és arra lennék kíváncsi, hogy vajon mi vár ott rám. Egészen pontosan arra, hogy feltehetőleg hogyan fognak majd viszonyulni hozzám az iskolában (15 éves vagyok) a lányok, de legfőképp a fiúk. Nem jelent az majd hátrányt, hogy pocsék akcentusom van? Tényleg szörnyű, olyan, mint ebben a videóban 5:13-nál https://www.youtube.com/watch?v=dABo_DCIdpM Van valami mód arra, hogy ebben a két hónapban javítsak valamit rajta?
És ugye nem lesz ott semmiféle diszkrimináció, csak azért mert magyar vagyok? Nagyon félek, és egyáltalán nem akarok menni. :(
Megkérdeztem édesanyámat a nyelvtanárról, de nemet mondott. Igazából jól beszélek angolul, nem is a nyelvtannal van a baj, csak a kiejtése nehéz.
Amúgy más nyelveket mennyire értenek meg? Például németet és oroszt?
Amúgy köszi a választ. :)
Egy kis akcentus minden külföldinél van aki nem sűrűn használja a nyelvet. Ne aggódj. Ha közvetlen vagy és barátságos akkor biztos megkedvelnek majd.
Bárcsak mehetnék helyetted :D
Áá, de jó neked, irigyellek! :)
Nagyon szivesen mennék a helyedben, te pedig ne félj, biztos jó lesz!
Csak úgy kíváncsiságból megkérdezhetném, melyik városban fogtok élni? :)
Köszönöm mindenkinek! :)
Hát Houston-ba elvileg, a nagyimékhoz. :)) Most már nem is izgulok annyira. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!