Kérlek írjatok nekem különleges vagy ritka magyar de amerikai hangzású lány illetve fiú keresztneveket?
Domán, Zoárd, Nimród, nagyon sok van szerintem, ami külföldön is elfogadható.
www.magyarnevek.hu
Itt tudsz böngészgetni.
Szia.
Nem ertem bocsi.Magyar nevet akarsz annak nem lehet amerikai hangzasa....
Esetleg kulfoldi nevre gondolsz ami Magyarorszagon is elfogadott/ismert anyakonyvezheto?
Kevin és Brendon hirtelen ez jut eszembe. Azt hiszem a Dante is anyakönyvezhető már.
De mondjuk nekem nem tetszenek itt M-o-n ezek az amerikai nevek...olyan nagyzolásnak tűnnek :) De tudom nem ez volt a kérdés:)
Egyébként meg ha mondjuk apuka más nemzetiségű (tehát nem magyar) akkor lehet kérvényezni bármilyen nevet.
Barátnőmnek finn a férje és a kisfiuk finn nevet visel dupla vezeték névvel (magyar-finn) érdekesen hangzik :))
Ruben, Bella, Lili, Anna, Annabell,Izabella (Izabelle), Abigel, Jazmin (Jasmine), Daniell, Daniella (Danielle),Dorian,Dezi, Dolli,Lori, Lorina, David.....stb stb
2. valaszolo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!