Kérlek írjatok nekem különleges vagy ritka magyar de amerikai hangzású lány illetve fiú keresztneveket?
Nem tudom mik a szempontok.
Most a Brendon Dominik, Kevin es Benett nagyon felkapott nevek lettek.Az emberek fele oda van ertuk a masikat a hideg razza...
en inkabb Ruben, Oliver, Dorian neveket adnam.Ezek meg nem olyan gyakoriak, de kulfoldon is otthon is meg alljak a helyuket.
A Konrad nemet nev, de ettol fuggetlenul nem gyakori, igy a kulonleges kategoriaba siman belefer :)
mellekesen nekem tetszik is :)
Kisfiam kulfoldon szuletett es megkapta az allampolgarsagot is(Kanada). Ezert olyan nevet valasztottunk ami Magyarorszagon is Kanadaba is megfelelo. Igy lett Erik a kisfiunk :) Amugy az Erik german eredetu pedig sokan azt hiszik amerikai utanzat. Ja es mi szigoruan "k" betuvel anyakonyveztettuk es nem "c" vel ahogy itt irjak.
Melle megkapta apukaja nevet(Tibor) ezt szinten konnyen kitudjak ejteni a kanadaiak is.
Ha lanyunk lett volna a Bonita Viktoria nevet kapja. Bonita ugyan spanyol de konnyu leirni es kiejteni, Viktoria meg nemzetkozi nev szinten. Most a Bitia nevbe szerettunk bele kar,hogy az elso "i" hosszu mert itt ugye nem letezik ilyen.
Ha ocsi lesz akkor az Alex Benedek nevet kapja valoszinu. Az Alex szinten ilyen szempontbol jo valasztas :)
Hogy hangzása milyen...? Nekem ezek a ritka nevek jönnek be:
lány: Küllikki,Miett,Leila,Fatima,Ninett,Ramira,Elen,Beneditta,Emili
fiú:Celesztin,Léndor,Rodrigó,Larion,Roderik,Lionel,Fridolin,Frederik,Brendon,Benett,Ramiró,Romárió
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!