Milyen nevet adjak a magyar vizsla fiú kutyusomnak? Valmai különleges szép nevet szeretnék.
Régi magyar férfinevet adjál.
Géza, Huba,de legjobb a Nimród, mert vadászt is jelent.
Vadász, Fedor, Dió, Zsemle, Fickó, Nick, Nippon, Herceg, Pajtás, Pax, Pimasz, Plútó, Buksi, Gubor, Bagó, Rézi, Brunó, Rolly, Rolf, Kofa, Uzsok, Vezér, Vénusz, Vezuv, Dux, Wally, Waldmann, Mikádó, Zwicky, Zsaru, Murgó, Moston, Buksi, Zsivány, Csibész, Morzsa, Ego, Ergo, Waldi, Didó, Exer, Kannibál, Csúzli, Tokió, Togo, Timour, Tarzán, Juszuf, Hektor, Csipszi, Papszi, Pax, Apacs, Papado, Coco..válogass :) Remélem segíthettem :) De szerintem nagyon szép név a Maylo (Májló) is :)az én kutyusomnak Maylo lesz a neve ha tavasszal megkapom :) Először nem tetszett de utána (most is) igen :D
Remélem hasznodra lesznek ezek a nevek:)
Eset fennforgás van, itt egy magyar vizsláról van szó.
Ritkán hallottam, hogy Astor vagy Milo néven szólítottak volna MV-t.Jó név a Bársony? A kölyök MV szőre pont olyan, amikor megsimítod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!