Milyen különleges név illik a Zoéhoz? Ugy lenne hogy vezeték név .. Zoé! Elég hosszu a vezetéknév ezért valami rövid keresztnév illene hozzá. Nem magyar nevet keresek valami külföldit!
Emma Zoé
Anna Zoé
Hanna Zoé
...
pl.
Hát, szerintem ha hosszú a vezetéknév, nem kellene erőltetni ezt a két keresztnevet. Hivatalos iratokon nehéz lesz az egész nevet belepréselni a kis helyre...
Az én lányom egyébként szintén Zoé lesz (édesapja ragaszkodik hozzá, mert nagyon tetszik neki ez a név), a második neve Amaranta lesz. Különleges, de nem kimondhatatlan, görög név, mint a Zoé, együtt a Zoé Amaranta annyit tesz: örök élet. Szerintem szép.
Szia!
Szerintem se kéne erőltetni. Ha lányom lett volna nekem is Zoé lett volna a hosszú vezetéknév miatt. :) És én semmiképp nem raktam volna hozzá még egy nevet. Most van egy Áron fiam, és neki se adtunk másik keresztnevet a hosszú vezetéknév miatt.
A Zoé mellé a Kira is szép szerintem. Vagy még a Lea.
Zoé Lea... Olyan, mintha a Zoélea egy név lenne!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!