Bence, Marcell... ezek nem olyan különlegesek, de nekem ezek a kedvenceim... öcsém Zente, de van még pl. Zétény
2011. okt. 12. 17:50
2/27 anonim válasza:
Dominik,Marcell,Simon
Hát, próbáltam különlegeseket írni
2011. okt. 12. 17:51
3/27 anonim válasza:
Szia. Nálunk is a Benett és a Noel volt eddig. De én ma kitaláltam a Milánt. :) Szerintem nagyon jó. Nem szaladgál belőle többezer az utcán, dem régi név, de nem is olyan újonnan felkapott. :)
2011. okt. 12. 18:03
4/27 A kérdező kommentje:
Nekünk is sokáig szóban volt a Milán! De egyszer apa azt mondta a pocaklakónak hogy Milánka és így egymásra néztünk és megállapítottuk hogy nem ez a mi nevünk! Pedig nagyon tetszik a Milán név!
Bár apa nem akar engedni a Benettből!
Nekem a Noel tetszik de az apának nem!
Gondoltam hátha találunk még egy nevet ami mindkettőnknek tetszik!
De a Benett eddig a nyerő!
Bence Bálint sok van a családban!
De azért köszönöm!
2011. okt. 12. 18:08
5/27 anonim válasza:
legyen Barnabás, szerintem szép nagyon és a vezetéknévhez is megy szerintem. nem rohangál belőle sok legalábbis a környékünkön nem. Barni,Barnika,Barnus, lehet szépen becézni is:)
2011. okt. 12. 18:18
6/27 anonim válasza:
Mi még nem tudjuk a babánk nemét, de ha fiú lesz, akkor a Gellért; Örkény; Etele nevek jöhetnek szóba. Még nem döntöttünk. :-)
2011. okt. 12. 18:38
7/27 anonim válasza:
Bercel
2011. okt. 12. 18:52
8/27 anonim válasza:
az en fiam konrád :)
2011. okt. 12. 19:23
9/27 anonim válasza:
nekem a Zsombor Balázs tetszett sokáig, de csak így együtt. aztán a Zsombor Milán...és lett egy lányunk :)
Az a "baj" hogy az általatok választott név már nem is igen ritka. De ne ezzel foglalkozzatok, ha tetszik, hát legyen az :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!