Az amerikai fiúk (és lányok hogy viszonyulnak a magyar lányokhoz? Sajnos költözünk.
Sajnos két hónap múlva Amerikába költözünk a nagyszüleimhez, és arra lennék kíváncsi, hogy vajon mi vár ott rám. Egészen pontosan arra, hogy feltehetőleg hogyan fognak majd viszonyulni hozzám az iskolában (15 éves vagyok) a lányok, de legfőképp a fiúk. Nem jelent az majd hátrányt, hogy pocsék akcentusom van? Tényleg szörnyű, olyan, mint ebben a videóban 5:13-nál https://www.youtube.com/watch?v=dABo_DCIdpM Van valami mód arra, hogy ebben a két hónapban javítsak valamit rajta?
És ugye nem lesz ott semmiféle diszkrimináció, csak azért mert magyar vagyok? Nagyon félek, és egyáltalán nem akarok menni. :(
Szia!
Én is voltam hasonló helyzetben, én is nagyon féltem:D (Kétszer is, egyszer az, hogy kimentem Ausztriába tanulni és a német kiejtésem szörnyű volt...Másik, hogy legjobb barátom apukája Londonban él és kimehettünk hozzá a nyáron, és az új felesége brit, és ugyebár vele meg kell értetni magad, és meglepődtem, de tudtam vele dumálni:D)
Szóval ha az angollal van bajod csak énekelj sokat, mondj monológokat, nézz filmeket/sorozatokat eredeti nyelven, eleinte nem baj, ha angol felirattal. Bővítheted a szókincsed még rengeteg féle képpen. Például tumblr.-n az ilyen idézetes képek is segítenek szerintem. (nem az ilyen "never give up" meg hasonlókra gondolok, hanem mondjuk [link] )
De mindenek előtt a zene szerintem.
És amúgy is sok a bevándorló, nem lesz feltűnő.
És tudd, iszonyatosan szerencsés vagy, mások ölni tudnának egy ilyen lehetőségért!!:)
Sok sikert!!:)
14L
Nem lesz semmi gond, ne izgulj.
Arra viszont keszulj fel, hogy parszor hallani fogod a poent, amikor megkerdezik honnan jottel, te ravagod, hogy Hungary, ok meg visszakerdeznek, hogy ehes vagy?
9 eve elek itt es meg mindig talalkozok olyanokkal, akik boldogan ellovik ezt a poent es azt hiszik most hallom eloszor... :)
(amugy a legtobb fiu azt mondta nekem, hogy az akcentusom 'cute' :)
A taskadat hord nyugodtan. Az unokahugom I (sziv) Hungary-t tetovaltatott a karjara hennaval mikor nyaron Mo-ra latogatott es boldogan mutogatta a suliban az amcsi baratainak (amugy a lany is amcsinak szuletett, de a magyar ver dusan csorgedezik az ereiben;)
Köszönöm szépen mindenkinek utólag is, és Buék! :)
Háát 21:57-es, ha összehúzod magad kicsire, akkor jöhetsz! ;)
Jaj, még egy kérdés, ami lehet, hogy hülyeség, de nekem az a nevem, hogy Natália. És szóval ott is írhatom á-val vagy ott legyek Natalia? :D
Nem, nem fogok megsértődni, ha nem tudják hol van Magyarország. Majd azt mondom, hogy ott Ukrajna mellett. :D
Amúgy én tudom mind az 50 Amerikai államot, fővárossal együtt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!