Az amerikai fiúk (és lányok hogy viszonyulnak a magyar lányokhoz? Sajnos költözünk.
Sajnos két hónap múlva Amerikába költözünk a nagyszüleimhez, és arra lennék kíváncsi, hogy vajon mi vár ott rám. Egészen pontosan arra, hogy feltehetőleg hogyan fognak majd viszonyulni hozzám az iskolában (15 éves vagyok) a lányok, de legfőképp a fiúk. Nem jelent az majd hátrányt, hogy pocsék akcentusom van? Tényleg szörnyű, olyan, mint ebben a videóban 5:13-nál https://www.youtube.com/watch?v=dABo_DCIdpM Van valami mód arra, hogy ebben a két hónapban javítsak valamit rajta?
És ugye nem lesz ott semmiféle diszkrimináció, csak azért mert magyar vagyok? Nagyon félek, és egyáltalán nem akarok menni. :(
Ne szégyelld a Hazádat!!!!!!!!!
Milliószor többet tettünk le az asztalra a jenkiknél, a nagy tudósaik is magyarok voltak nagyrészt... Hazaszeretetből és identitástudatból viszont tanulhatnánk tőlük!! Vállald fel azt, hogy magyar vagy, legyél erre büszke!
Mindemellett, amerikaival nem, de egy kanadai ismerősömmel beszéltem az akcentusról, és azt mondta, a fiúk náluk imádják az akcentusos lányokat! Vidd csak az I love Hungarys táskát , légy kedves mindenkivel, és azokkal barátkozz akik érdemesek rá! Ne aggódj :)
szia! :) örülök hogy jól vagy és a fiuknak is tetszik az accent-ed :)) és jól esik hogy azt írod ,.mégis hiányzik Magyarország.
Jó hogy vannak még ilyen fiatalok.
Texasban vagyok, és itt nyáron majdnem megdoglottem olyan melegem volt, meg azt hittem felgyullad a borom, ugyhogy kenegettem magam minden nap naptejjel, amugy is feherboru vagyok nagyon, ugyhogy egyszer-ketszer meg igy is sikerult leegnem. :D
Amugy nagyon kedves velem itt mindenki, foleg a fiuk. Bar meg mindig magyarazkodnom kell, hogy Magyarorszag nincs Jugoszlaviaban, sem a Szovjetunioban, sot meg csak nem is orosz gyarmat. Mindenki azt hiszi, hogy orosz vagyok, fogalmam sincs miert. Bar tenyleg eleg tudatlanok. :DD
Velem olyan volt, hogy nekialltam beszelni s a gyerek: "hadd talaljam ki, honnan jossz... olyan oroszos akcentusod van, tuti orosz vagy!". Haaaaat, oke.... :D Amugy szinte tokeletesen beszelek oroszul, de ennek nem tudom mi koze van az akcentusomhoz. Szerintem semmi. :D
Meg volt egy buzgomocsing gyerek, aki folyton faggatott, hogy en kommunista vagyok-e meg hogy MO kommunista-e meg mindig. Es ahanyszor felvilagositottam, hogy NEM, sose hitte el... Na jo, o biztos jobban tudja. :D
Amugy nekem meg mindig fura, hogy sokaknak mar 16 evesen autojuk van. Meg az is, hogy olyan nagyon kedvesek, hogy csak ugy felajanljak, hogy hazafuvaroznak, ha latjak, hogy gyalog indulok haza. Hat ezen eloszor majdnem behaltam. :D
Upsz, veletelenul emeltem ki a kerdest, bocsi!
Csak irni akartam, hogy nagyon jo itt minden meg mindig. Ket het mulva lesz egy oszi bal, amit nagyon vartam, mert tobben is elhivtak. A baratnoim meg nyaggatnak, hogy jelentkezzek mar balkiralynonek. Haha, hat tuti, hogy nem fogok! :DDD
Kepzeljetek el, itt ugy szokas, hogy egy csomoan kiberelnek limuzint az ilyen bulikra, mint pl. az evnyito bulira is. Szerintem nagyon vagany, bar ezt sem a mi penztarcanknak talatak ki. De nagyon muris szerintem. :) Szuper Amerika, de en meg mindig azt mondom, hogy Magyarorszagon ezerszer jobban ereztem magam, ahol a draga anyanyelvemen szoltak hozzam a tanarok/baratok... De majd ugyis hazamegyek, ahogy tudok!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!