Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves srácok, miért vagytok szégyenlősek?
20 éves vagyok. Engem kifejezetten zavar, hogy edzés után a tusolóban az idősebbek egy szál semmiben fürdenek. Értem én, hogy fiúk vagyunk, egymás közt, senkit nem érdekel a másik, de rohadtul undorító, amikor ülök a padon, öltözök, és egy 60 éves ember pucér seggel lehajol előttem, hogy megvakarja a lábujját.
Engem zavar. Törölközőt magam köré csavarom, úgy öltözök át, tusolóban fürdőgatyában vagyok. Szerintem ez lenne a normális.
Gondolom nem vagy csaj. Csajtól ez jobban hangzana. :D
Amúgy szocializálódás kérdése. Nameg régen nem riogattak senkit sem ennyire a homokos témával, akkor a meztelenség normális volt. Ma ha meztelen gyerekek jönnek, férre kell nézni mert pedofilnak néznek ha nem teszed, és melegnek ha arra nézel ahol meztelen férfi van, perverznek ha meztelen nő van ott, és aberráltnak ha egy meztelen öreg.
30F
#8-asnak
Nem említettem sehol edzőtermet.
Edzést mondtam. Konkretizálva: sportbúvárkodás, ami ugye uszodában van.
Plusz ha rajtam van a gatya, akkor kimosom abból is az uszoda-szagot legalább (naponta van edzés, nem lehet minden nap kimosni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!