Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves lányok! Titeket nem idegesítenek a mostani tini lányok?
Ez így van sajnos! Teszik a nagy nőt az akkorka miniszoknyáikba, h ha lehajolnak kint az egész pcsájuk, aztán mindenki csodálkozik, h ha hírekbe bemondják h tizenéveseket erőszakolnak meg!... Talán nem véletlenül!
A másik meg, h folyton az okosságokat írják ki h a nőket becsülni kell stb., meg jönnek az idézetek, h miért nincs nekem senkim és a legtöbb meg össze vissza hagyja, h a pasik fogdossák őket... Hánynom kell komolyan...
19 éves vagyok, de iszonyatosan.
Hiába beszélsz nekik, egyszerűen nem hallgatnak semmire. Miattuk van az, hogy a mai (összes) lányt egy kaptafára húznak. Pedig ez nem igaz.
A legtöbb tiniből hiányzik az erkölcs, a tisztelet és a jómodor, illetve az illem, az engedelmesség.
Nevelésen is múlik, de ami a legnagyobb baj, hogy a közösségek milyen hatással vannak a naív lányokra.
Bár nem vagyok olyan idős én sem, de amikor én kicsi voltam, akkor nem is nagyon volt telefonom, sőt internetem se. Az utca több gyerekeivel voltunk kinn az utcába, játszottunk, beszélgettünk, hülyéskedtünk. Ha anya szólt akkor már mentem is haza. Nem voltam soha és nem is leszek bulizós típus. Értelmetlen, hülyeségnek találom.
Ami a legszebb dolog volt az életemben, hogy megismertem a páromat, akivel lassan 5 éve együtt vagyunk. Én ilyen vagyok, hogy inkább építgetem a jövőmet és nem azon agyalok, hogy mikor melyik buliba menjek. Ezzel nem fecsérelem el az időmet. Nem vágyom rá és nem is fogok, hiába mondják egy páran, hogy majd később fogok járni stb.. stb...
"A legtöbb tiniből hiányzik az erkölcs, a tisztelet és a jómodor, illetve az illem, az engedelmesség."
Ez a huszonéves lányokra éppen annyira igaz, sőt! Ahogy idősödnek a nők többsége egyre hülyébb lesz. Mondjuk az engedelmesség baromság, nekem társ kell és nem szolga.
23F
Savanyú a szőlő, nem keserű :P
Ezek a csajok egy patront megérnek, de hogy párkapcsolatot épeszű ember nem akar velük kialakítani, az is biztos.
"Ez a huszonéves lányokra éppen annyira igaz, sőt! Ahogy idősödnek a nők többsége egyre hülyébb lesz. Mondjuk az engedelmesség baromság, nekem társ kell és nem szolga. "
Lehet, hogy a te közösségeidben ilyenek, és a környezetedben, de az enyémben nem. Nem tudom, miért kell egyből megtámadni.
Az én ismerősi körömben 20 és 25 év körüliék értelmesek, normálisak. Kialakították maguknak a biztos családi háttért, van aki már családban él, rendes állása van, éppenséggel egyetemre jár, más most fog szülni. Azért szerintem itt más a helyzet. Úgy gondolom, hogy nem huszonévesen hülyülnek meg. Ha ilyenekkel találkoztál akkor az egyéni szociális probléma.
Az engedelmességet a szülőkkel szemben értettem. Ha nem tudsz rendesen belelátni abba amit leírtam, akkor nem kell egyből lázadni érte. Ez egy oldal, ahol kinyilváníthatom a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!