Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek tetszem neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszem neki?

Figyelt kérdés
Van egy fiu az osztályban és vannak pillanatok amikor igy érzem tetszem neki. Elsétál melettem és megfogja a fenekem tobbször orán mogottm ul es beszelgetunk mindig birizgalja a hatam.Elhivott mikor ment 2 baranommel fagyizni engem is. Van hogy neha beszol az rosszul esik de az lehet annak a jele hogy ezzel akarja hogy odafigyeljek ra nem? Vagy hulye vagyok? Mondta neki egyik baratnoje hogy cukik lennenk es aztmondta hogy az is kene fejbelonem magam..akkor most nem? Szeintetek?

2013. máj. 20. 20:23
 1/8 anonim ***** válasza:

Te engeded neki hogy fenekedet fogdossa?

Bocsi de iszonyat éretlen vagy,ha ilyen beszólogatásk után is ezen gondolkozol..

2013. máj. 20. 20:25
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem engedem neki nyugi...nem vagyok éretlen hidd el csak van akik szerint tetszem neki és osszevagyok zavarodva
2013. máj. 20. 20:27
 3/8 anonim ***** válasza:

Na,így már jobb:)

És ha tetszel neki? Egy ilyen bunkó szerintem nem érdemel téged..

2013. máj. 20. 20:28
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm ez kedves töled:) Hát de én zavarba vagyok ha hozzámszol , remeg a kezem ha rám néz:| De igen elégé bunko..
2013. máj. 20. 20:29
 5/8 Maylu1222 válasza:
Tényleg kedvesnek tűnsz, nem ilyen bunkóval kellene összejönni...
2013. máj. 20. 20:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom hány éves a srác, de a viselkedése nekem olyannak tűnik, mint amikor még egy tapasztalatlan kamasz nem tudja rendesen kifejezni, hogy bejön neki a lány.
2013. máj. 20. 20:34
 7/8 Maylu1222 válasza:
hármótokat hív el? nem jó jel, hívjon el egyedül, és legyen veled kedves, beszélgessen veled, ilyesmik, érezze magát jól veled, nem az hogy valamidet fogdossa csak úgy...
2013. máj. 20. 20:36
 8/8 A kérdező kommentje:
14 évesek vagyunk mind a ketten. Hát igen az ézéseit méh a barátainak se tudja elmondani. 3 embernek nyilt még csak meg teljesen. Nem ö hivott el mindhármundkat hanem 2 baratnom elhivta ot és o elhivott engem. Egyébként olyan fajta srác aki játsza a vagányt mindenki elott kozben pedig egy kis érzékeny fiu még:|
2013. máj. 20. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!