Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom eldönteni, hogy tetszem-e neki vagy sem? Mit gondoljak? Ti mit gondolnátok a helyemben?
Köszönöm annak, aki elolvassa, és válaszol. :)
26 éves nő vagyok, és egy ideje felvettem a kapcsolatot egyik régi ismerősömmel, aki szintén 26 éves, és kb. 300 km-re lakik tőlem.
Szoktunk sokat chatelni szinte mindenről, ami engem érdekel, az őt is, és mindig érdeklődik felőlem, hogy vagyok, mizujs, ilyenek.
Ha nincs sok időnk beszélgetni, akkor apróbb üzeneteket váltunk, hogy mégis mi van a másikkal, meg csak úgy.
Csak egy a hiba, hogy ő együtt él a barátnőjével.
De mégis keres engem.
Már több, mint 2 hónapja ez van, és egyszerűen tanácstalan vagyok.
Nekem ő szimpatikus, máskülönben nem is foglalkoznék vele, de hogy ő hogy van ezzel, azt nem tudom.
Fiúk szerintetek ez miért van?
Lányok, hasonló tapasztalatok?
Előre is köszönöm mindenkinek a válaszát! :)
Nem akarok a kis "szemét ünneprontó" lenni, de az a srác nem szeret téged, gondolj már bele...
-Fényév távolság (Ez max egy maraton kapcsolat lehetne, reménytelen)
-Van barátnője (Miért van barátnője, ha téged kedvel/szeret?)
Mert nem szeret. Csak van kinek írni amikor unatkozik...
Értem, és köszönöm a válaszokat. :)
Barátnőjével nem jó a kapcsolata már egy ideje, ő próbálja megmenteni, de egyelőre nem sok sikerrel, aztán ki tudja, hogy mi lesz.
Ezeket meg szoktuk beszélni.
Nem szeret!!!!!
Van barátnője és ha ő próbalja megmenteni a kapcsolatukat akk valyszeg ő még szereti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!