Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon mi lehet köztünk? Sokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mi lehet köztünk? Sokat gondolkozom ezen és nem tudom eldönteni

Figyelt kérdés

19l vagyok. Iskolàba jàrok mèg. Az elmúlt 3-4 hónapban az egyik èvfolyamtàrsammal 'felűnően' jóban lettem. Hasonló az érdeklődési körünk nagyjàból. Az elmúlt években semleges volt a kapcsolatunk, de èreztem, hogy van valami közös bennünk. Az elmúl pàr hónapban közelebb kerültünk egymáshoz, mert egyik délelőtt 'csak úgy' odajött hozzám, ès beszélgettünk. Azóta nincs megállàs. Egyre többet ès gyakrabban beszélgetünk. Többet tud rólam, mint az osztàlytàrsaim.

Gyakran megkérdezi, hogy vagyok, mi a helyzet velem, itthon, suliban, stb, de nem olyan nagy àltalànossàgban, hogy utána tesz arra, amit mondok neki.

Nem tudom eldönteni, hogy ez mi. Baràtsàg? Ő lenne a 'lelkitàrsam'? Esetleg tetszem neki? Mi ez?

2013. máj. 18. 18:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Te mit érzel?

És kérdezted már,hogy hogyan lát titeket?

2013. máj. 18. 18:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Az egyik osztàlytàsammal csoporttàrsak az egyik óràn. Egyszer bementem a termükbe valamièrt, ès a sràc is bent volt. Az osztàlytàrsam megjegyezte, hogy nagyon összenéztünk, szerinte lehetett látni, hogy 'van köztünk valami'
2013. máj. 18. 18:39
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem azt kérdeztem,hogy mi látszik kívülről :)

Hanem,hogy mi van meg.

2013. máj. 18. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!