Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az utcán egy lány a se-gít-sé-ge-te-ket kérné egy üveg víz kinyitásában, mit gondolnátok?
Figyelt kérdés
(Bocsi, hogy így írtam, csak nem engedte, hogy kiírjam)
Ez jó ismerkedős szöveg?
Van olyan víz amit lehetetlenség kinyitni. Vagy inkább olyan víz legyen nálam amit azért ki lehet nyitni? Azt se akarom, hogy szegény srác gyengének érezze magát ha nem sikerül kinyitnia az üveget.
Mit mondjak utána, hogy leessen neki, hogy ismerkedés céljából kértem a segítségét? Vagy tudni fogja?
2013. máj. 15. 23:53
1/30 anonim válasza:
Ötletes vagy! Raknálak utána, mint lecsóba a tököt.
2/30 anonim válasza:
Szegény lány biztos nem ette meg a spenótot...
4/30 anonim válasza:
Ennél még a "mennyi az idő" és a "segítenél kinyitni a söröm" (Üveges értelemszerűen) is jobb.
5/30 anonim válasza:
Ilyennel ne próbálkozz, nem tudod, hogy az ilyen PET palackokat direkt úgy gyártják, hogy ne lehessen letekerni a tetejüket?
6/30 anonim válasza:
Kinyitnám a vizedet és véletlenül rád locsolnám az egészet.
7/30 anonim válasza:
csak kérd a segítségét majd nézz rá úgy.
8/30 anonim válasza:
szerintem nem birna kinyitni :DD
9/30 anonim válasza:
Ha viszont a srác sem tudná kinyitni, akkor ott ciki van :D
10/30 anonim válasza:
A francia lecsóba (ratatouille) szokás tököt rakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!