Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az utcán egy lány a se-gít-sé-ge-te-ket kérné egy üveg víz kinyitásában, mit gondolnátok?
(Bocsi, hogy így írtam, csak nem engedte, hogy kiírjam)
Ez jó ismerkedős szöveg?
Van olyan víz amit lehetetlenség kinyitni. Vagy inkább olyan víz legyen nálam amit azért ki lehet nyitni? Azt se akarom, hogy szegény srác gyengének érezze magát ha nem sikerül kinyitnia az üveget.
Mit mondjak utána, hogy leessen neki, hogy ismerkedés céljából kértem a segítségét? Vagy tudni fogja?
Nem találkoztam még olyan üveggel, amit ne lehetett volna kinyitni. :D Így nem okozna gondot. :) De lehet csak szerencsém volt eddig... :D
Viszont amennyire nem értek az ilyen dolgokhoz, tuti nem esne le, hogy miért jöttél oda valójában, hacsak nem közlöd... xD
03.25 től mindenki nézze meg ez most:
szerintem kérd meg, de utána mondjuk mutatkozz is be.
nekem is volt jó pár alkalom amikor megkértem idegen srácokat, hogy bontsák ki a palackom, de egyikünk sem gondolt többre. szóval az, hogy megkéred, hogy kinyissa, még nem jelent semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!