Kell nekem emiatt kellemetlenül érezni magam?
Nem. Nem a te hibád, hogy sz_r minőségű cipőket árul a bolt, hanem a gyártóé. Én is visszavittem volna. 9 ezer forintért ne fél évig bírja egy csizma.
Csak nem Deichmann-ról van szó? A nyáron vásárolt 7000 Ft-os szandált egy hónap múlva vihettem vissza, megcsinálták, megint szétment, vihettem vissza. És nem azért, de az előzőleg hordott szandálom 2900 Ft volt a kínaiban és 3 nyarat kibírt :/
Nem. Van olyan ismerősöm, aki direkt erre játszik, már évek óta.
Inkább érezzék magukat ők kellemetlenül, mert olyan cipőnek nevezett sz*rt árulnak, ami egy szezont nem bír ki.
Nekem a csizmám van így, csak azért 35 ezret fizettem. Az volt a szerencséjük, hogy február végén vásároltam le egy másik csizmára, ami már a következő télen ment tönkre, így nem tudtam visszavinni. A cipész, akihez vittem, azt mondta, mostanában egyre jellemzőbb, hogy még a drágább, márkás darabokat is annyira silány munkával készítik, hogy szinte azonnal tönkremennek. Szerintem ez a gyártó szégyene. Lassan ott tartok, hogy követni fogom a párom, aki cipésszel csináltatott cipőben jár csak.
Nem Deichman, CCC.
Nem tudom, a gyártónak ez megéri?
Az nyilván nem az én hibám, hogy tönkrement, nem játszottam rá. De már a 4. lábbelit hordom egy áráért, végülis olyan rosszul nem jártam, mindig szezonális és új cipőm van :D
Deichman cipőkkel nekem még csak egyszer volt problémám, akkor is én voltam figyelmetlen, de több cipőt vettem már ott, és többségében jók.
A CCC-t is ismerem, de nem az én árkategóriám és méretet se találtam soha náluk a lábamra. Ha nem fogja megérni nekik, bezárnak.
Nem kell.
Deichmann-os cipők szerintem jók. Tavaly vettem a CCC-ben először és utoljára cipőt. Maximum 2 hónap után kettétört mindkét cipő talpa. Utána inkább átmentem a Deichmann-ba, és ott vettem egy újat. Semmi probléma nincs vele, pedig naponta azt hordom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!