Jogosan vagyok mérges anyámra?
Gimnazista vagyok meg kell csinálnom az 50 órát. Egy óvodába akarok menni, mert könyvtárba nem szeretnék menni borítékot nyálazni. Ráírtam emailben az egyik óvodára telefonos egyeztetés kell. Iskolában nem lehet telefomozni du pedig ezdésre megyek, ezért megkértem anyámat hogy hívja már fel nekem őket mert ő kicsit szabadabb a munkájával. Ennek úgy kb 1-2 hónapja. Azóta nem hívja fel mert hogy neki nincs kedve. De ugye én meg nem tudom felhívni őket. Minsen nap megkérem de nem képes felhívni őket pedig ez szerintem nem nagy dolog és még egyszer hangsúlyozom, én iskolßban vagyok délután pedig ezdésem, este pedig nincs ügyfélfogadás. Tegnap idegesen szóvá tettem nekj, se nyilván én voltam az idióra és megkaptam hogy miért pont óvoda aminek semmi köze a problémához. Mondom neki hadd döntsem már el hogy hol akarom ledolgozni a közmunkát.
Jogosan vagyok ideges emiatt?
Én is akkor szoktam így húzni-halasztani a dolgokat, ha nagyon nem fűlik hozzá a fogam. Te is ezt csinálod. Volt rá 1-2 hónapod. Az nem igaz, hogy ennyi idő alatt soha nem lett volna rá 5-10 perced, hogy felhívd őket. Csak nem akarod. Vagy félsz a hívástól. Kényelmetlen, kellemetlen.
Ha haverokkal kellene valami bulit leszervezni, már rég lebeszélted volna akár suliidőben vagy edzésidő mellett/alatt is. Akár telefonon is. Csak ehhez a híváshoz nem fűlik a fogad. Gondoltad, hogy anya majd ezt is megoldja helyetted. Anya meg úgy gondolta, hogy önállósodj csak, intézd csak szépen a dolgaid magad, nagyfiú/nagylány vagy már, meg tudod te is oldani. Kénytelen leszel felhívni őket, ha oda akarsz menni. Ess túl rajta. Túléled.
Bakker, 1-2 hónapja kérted meg...azóta neked sem volt 10 perced telefonálni?😁
1-akkor még nem is volt suli
2-még ha edzésre is mész, akár menet közben a suli és az edzés között is tudsztelefonálni.
Azt ne mondd, hogy reggeltől estig elő sem veszed a telót.
Bocs, de miért anyádnak kellene felhívnia az ovit, amikor neked BŐVEN lett volna időd a nyári szünet alatt - meg suli után is.
Egyszer nem mész edzésre és problem solved. De ez egy béna szar kamu ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!