Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szívesen fogadjátok a családta...

Szívesen fogadjátok a családtagjaitokat a saját otthonotokban?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy be nem jelentett látogatások, vagy "ott aludnék pár napot" kérések. Kinek mi fér bele?
okt. 8. 18:10
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
48%
Mire a lepontozások? 🤣 Mi nem hasznos?
okt. 9. 10:40
 42/46 anonim ***** válasza:
38%
41, nem bírják elviselni, hogy van, aki jóban van a családjával...
okt. 9. 10:43
 43/46 anonim ***** válasza:
78%

Nem szeretem. Pici a lakás, ha átjön 1-2 ember akkor máris kellemetlenül zsúfolt lesz.

Itt alvás esélytelen, nincs rá hely.

Bejelentetlenül szerencsére nem szokott jönni senki. Ha jönne, valószinűleg nem engedném be mert nem érnék rá 🤷‍♀️

okt. 9. 11:03
 44/46 anonim ***** válasza:
100%

Be nem jelentett látogatás: elég bátor dolog, mert a kapuból küldöm haza, ha ilyet csinál. Bocs, azért a pofátlanságnak is van határa...

"Ott aludnék 2-3 napot" - random kijelentések. Nem, nem alszol itt 2-3 napot. Hetekkel előre megbeszéljük, úgy oké.

okt. 9. 11:36
 45/46 anonim ***** válasza:
100%

Be nem jelentett látogatás nincs. Párszor eljátszották ezt anyámék, hogy jajj pont arra volt dolgunk mindjárt megyünk. Én meg közöltem, hogy jajj 2 órára vagyunk otthonról kocsival és nem mostanában megyünk haza. Pár ilyen alkalom után megértették, hogy előre szólnak és egyeztetünk ki mikor ér rá.

Aludni soha nem akartak.

okt. 9. 11:45
 46/46 anonim ***** válasza:
100%

42-es, én pl jóban vagyok a családommal, de a lakásom nem átjáróház, és nem kávézó, hogy "jaj beugrok, úgyis otthon vagy".

Hogyne... Igen, itthon vagyok, szóval szeretném úgy eltölteni a délutánomat, ahogy én akarom.

Senkinek nem mondom azt, hogy ne jöjjön, amennyiben előre egyeztetünk, nem "csak úgy beugrottam".

okt. 10. 08:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!