Szívesen fogadjátok a családtagjaitokat a saját otthonotokban?
Nem szeretem. Pici a lakás, ha átjön 1-2 ember akkor máris kellemetlenül zsúfolt lesz.
Itt alvás esélytelen, nincs rá hely.
Bejelentetlenül szerencsére nem szokott jönni senki. Ha jönne, valószinűleg nem engedném be mert nem érnék rá 🤷♀️
Be nem jelentett látogatás: elég bátor dolog, mert a kapuból küldöm haza, ha ilyet csinál. Bocs, azért a pofátlanságnak is van határa...
"Ott aludnék 2-3 napot" - random kijelentések. Nem, nem alszol itt 2-3 napot. Hetekkel előre megbeszéljük, úgy oké.
Be nem jelentett látogatás nincs. Párszor eljátszották ezt anyámék, hogy jajj pont arra volt dolgunk mindjárt megyünk. Én meg közöltem, hogy jajj 2 órára vagyunk otthonról kocsival és nem mostanában megyünk haza. Pár ilyen alkalom után megértették, hogy előre szólnak és egyeztetünk ki mikor ér rá.
Aludni soha nem akartak.
42-es, én pl jóban vagyok a családommal, de a lakásom nem átjáróház, és nem kávézó, hogy "jaj beugrok, úgyis otthon vagy".
Hogyne... Igen, itthon vagyok, szóval szeretném úgy eltölteni a délutánomat, ahogy én akarom.
Senkinek nem mondom azt, hogy ne jöjjön, amennyiben előre egyeztetünk, nem "csak úgy beugrottam".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!