Mit tegyek, hogy ne undorodjak a saját anyámtól? 27/N
Tudom, hogy gonosz vagyok, de viszolygok tőle. Mindenkivel bunkó, lekezelő, közben meg ő maga sem jobb semmivel.
Ápolatlan, komolyan elhízott, és az egyetlen szórakozása az, hogy hangosan böfög és fingik, majd ezen jókat röhög.
Undorodj tőle nyugodtan. Úgysem fog megváltozni sajnos. Te meg tegyél érte, hogy sose válj ilyenné, legyen ez elrettentő példa számodra.
Találkozz vele minél kevesebbet. Attól még, mert az anyád, nem vagy köteles elviselni, hogy bunkó veled. Karácsonykor/születésnapon egy telefonhívás, és jónapot...
Ugyanez az én anyám, kivül-belül. Havonta fürdik, büdös, állandóan a seggét vakarja.
Hőségben mit csinált, szaros kézzel főz. Állandóan összeszed is minden betegséget.
Mániákus hazudozó, sunyi, rákapott arra, hogy egyet ordít, kikészít, terrorizál, kutat a cuccaimban. A kicsipicifia a kiskedvence, neki megvesz mindent. A legjobb húzása, mikor összeállt a zaklatómmal, falaz neki, bizonyítékokat tüntet el és akárhogy könyörögsz, nem változik. Csak rosszabb,bár ha idegeskedem rajta,csak magammal cseszek ki. A lánya le van tojva, a kismenye az új lánya.
Ugyanennyi idős vagyok, sajnos vele élek még. Úgy viselkedik, mint egy kisgyerekkel, múltkor azért cseszett le,hogy 8-kpr alukavan, hol jártam (pincében), így barátom sem lehet.
5
Hát ha 27 évesen otthon élsz anyaddal, annak ellenére hogy iylen véleménnyel vagy róla, akkor valóban kisgyerek kategória vagy
Nincs undorítóbb mint egy konyhát megosztani egy mosdatlannal, aki mosatlan kézzel matatja össze a hűtőt, a kajákat, miután segget törölt vagy orrot piszkált! Horror!
A volt barátom volt ilyen. Max vízzel mosott kezet szarás után (azt is ha megkértem) szerinte elég, arcot is csak vízzel mosott, utána a zsíros fényes arcát beletörölte a törölközőjébe.
Nem értette mitől büdösödik a törölközője, hát a baktériumok a képéről szaporodtak benne.
De nem igaz, neki nem zsíros az arca én vagyok egy kötekedő szemét …
Folyton az orrát túrta….
Utána irány a hűtő….
Kézmosás nuku.
Bekente a gombás talpait gombaellenivel ha könyörögtem már, utána nem értette, miért kéne kezet mosson!
Hát nem egy elviselhetetlen hulye nő voltam, jobb neki nélkülem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!