Miért akar versengeni a saját gyerekével?
Akármilyen nézeteltérés van anyám-köztem
Egészen kb 15 éves koromtól felhozza hogy ő jobb nálam kinézetre, nem cserélne velem életet-testet 55 évesen. És egyik 20-30évessel sem.
Engem nem érdekel hogy mibe veszi magát de nagyon kezd elegem lenni hogy az én önbizalmam szeretné rontani.
Igazából nem tudom a választ, nekem az apám volt hasonló.
Az biztos, hogy enyhén szólva nem egészséges személyiség.
Én pedig 40 évesen is pszichológushoz járok.
Mert féltékeny a gyereke fiatalságára, lehetőségeire. A saját életével, kinézetével pedig elégedetlen. Újra fiatal akar lenni, nehezen viseli az öregedést. Te éled jelenleg az álmát és mivel elvenni nem tudja magának a fiatalságod inkább alá ássa, megkéseti. A versengés is egy önigazolási forma nála hogy még egyáltalán van olyan csinos, szép hogy egy tízen évessel versenybe szállhat.
Amúgy szerintem bárkivel aki fiatal ezt csinálná de mivel te vagy a legközelebb téged rángat bele az ő bizonytalan, felszínes, öregedést tagadó mizériájába.
Ne hagyd, hogy lehúzzon! Itt Ő nincs megelégedve magával és ezt rád vetíti ki.
Fel a fejjel, korona le ne essen! 😁
2-es
Igen, 15 éves koromtól mondja ezeket rám, MAGÁVAL kapcsolatban
Azelőtt is bőven hallgattam hogy más velem egyidős milyen, én nem vagyok olyan én miért nem tudok olyan lenni?
Amit neked mond, én a helyemben nem venném sértésnek..
És ezt csak úgy a semmiből hozza fel, vagy előtte te kezdesz el beszólogatni?
2
Elhiszem, hogy zavar, de általában sok közös belső és külső vonásunk van a szüleinkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!