Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire normális az ha az...

Mennyire normális az ha az anyuka a lebetegedett (megfázott és lázas) felnőtt gyerekével otthon marad és nem megy dolgozni?

Figyelt kérdés
szept. 10. 21:16
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
17%

#40 (16:26) - pontosan ezért fogalmaztam így korábban, hogy "te képtelen vagy a logikus gondolkodásra"!

"1. A szolgáltató szektor 90%-a fölösleges?

Az hogy neked nincs szükséged bizonyos szolgáltatásokra, attól még nem veszítik el a létjogosultságukat. Meglehetősen egocentrikus és önző hozzáállás. Ilyen alapon nekem sosem volt szükségem hűtőszerelőre, tehát a hűtőszerelés fölösleges. Mi van?"

Csak az van, hogy amit te kajálsz az jobbára hűtőzve van, ezért társadalmi szinten ugyanannyi hűtéstechnikai kapacitást veszel igénybe mint mások - és közvetve ennek ugyanannyi a szerelési igénye - és ez a te személyes szükségleteidet elégíti ki. (Ki személyeskedik? Tulajdonképpen ki itt az egocentrikus?)

"2. Ettől még minden nap működnie kell az iskoláknak, közműveknek, kórházaknak stb. Végtelenül naiv dolog azt hinni, hogy működőképes elképzelés ötször több szakembert kiképezni ezeken a területeken."

Ebben pedig már abszolút semmi logikus érvet nem látok...

"3. Az általad oly nagyon megvetett szórakozási lehetőségek azért léteznek, mert van rájuk kereslet. Ha pedig van kereslet, akkor van létjogosultsága ezeknek a helyeknek. Teljesen irreleváns, hogy neked tetszenek-e vagy sem."

Nincs össztársadalmi kereslet. Csakis a paraziták érdekében dolgozó média tartja fenn ezt a tömegpszichózist. Az átlagemberek nehezen és máról holnapra élnek, semmi hasznuk nincsen a szolgáltatási és egyéb agymosási maffiaiparból. Ha nincsen szervezett bűnözés, nincs szükség a maffia "védelmi" szolgáltatásaira sem. A felesleges konzumpszichózis, működésképtelen igazságszolgáltatás, háborús konfliktusok, iskolai hitoktatás, stb. hiányától sem kell megvédeni a normális embereket!

A mesterségesen gerjesztett igények gyorsan felszámolhatóak anélkül, hogy ez bármilyen deprivációt okozna a normális emberek számára. Az élősködők problémái meg egyszerűen nem izgatnak, mert nincs számottevő jelentőségük.

szept. 11. 16:52
 42/53 anonim ***** válasza:
42%

Na jó... Szerintem az a parazita, aki a saját kis önző elképzelései alapján átformálná az egész világot, mert valamiért nem találta meg a számításait...

És itt be is fejeztem. Böffents még ide valami bunkóságot, aztán helló.

szept. 11. 17:02
 43/53 anonim ***** válasza:
33%

Kedves #42 (17:02) - további kellemes, szépen ragyogó és langyi meleg őszi délutánt kívánok neked!

😀😁😊

szept. 11. 17:19
 44/53 anonim ***** válasza:
55%
Milyen szépen le lett húzva mindenki, aki nem hagyja egyedül 38 fokos lázzal a férjét, gyerekét. Gratulálok...
szept. 12. 08:12
 45/53 anonim ***** válasza:
30%

18.

Ez akkor nem is ember, hanem egy terminátor.

szept. 12. 09:13
 46/53 anonim ***** válasza:
81%

44

Szerintem csak az irigység szól belőlük...

Nem mindenki tudja megtenni hogy otthon maradjon.

Régebben én sem tudtam ezért volt bébiszitterem aki betegség esetén itthon volt az ovis kislányommal mert sajnos anno vele sem tudtam itthon lenni csak az első 1-2 napban

Ma már szerencsére itthonról vezetem a cégünket így ez nem akadály

Persze abban igazad van hogy ezért senkit sem kellene lepontozni

szept. 12. 09:15
 47/53 anonim ***** válasza:
60%

30.

Indokolatlanul alacsonyra értékelt komment.

Persze a sok egyszerű droid fel sem fogja, csak nyomja a pirosat, ahelyett, hogy gondolkodna.

szept. 12. 09:17
 48/53 anonim ***** válasza:
60%

32.

Te ostoba.

Lehetne sokkal kevesebb munkával is jólét.

Mint ahogy a jóléti államokban.

szept. 12. 09:21
 49/53 anonim ***** válasza:
38%

33. Illetve 13:12, mert látom töröltet a sok agyhalott.

Nyilván heti 1 nap termelés túlzás, de itt látod hogyan reagálnak. 😂

A sok kis rabszolga hasznosnak és nélkülözhetetlennek hiszi magát, amit kondicionálnak is az egy bites agyukba, a munkaalapú társadalom aljas lózunggal.

Fogalmuk sincs milyen egy tudásalapú, jóléti állam.

szept. 12. 09:25
 50/53 anonim ***** válasza:
38%

40. 16:26

Szándékosan érted félre igaz?

Vannak a hasznos szolgáltatók, bár ha tartósra gyártatának gépeket, nem.lenne szükség ennyi szerelős munkidőre sem.

De a karmos, pillás teljesen haszontalan.

A kozmetikus pl. hasznosabb ezerszer, mondjuk egy pattanásos tininek.

Az egészségügyet felhozni nevetséges, ott non-stop munka van örökké.

Az iskolára a sok semmirekellő, ostoba szülő, csak gyerekmegőrzőként tekint, fogalma nincs mi folyik ott, csak ugatja hogy hogy a tanárok 3 hónapig nyaralnak.

A vendéglátóhelyek javának itthon, fogalma nincs a minőségről, ami a jóléti államokban alap.

szept. 12. 09:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!