Normális apa az ilyen?
És hányan irigylik az ilyen tahók családját, azt hiszik, de jó lehet nekik, gazdag apu tejben-vajban fürdeti őket. Közben meg minden szép amivel apu villoghat, otthon meg kuss mindenkinek, apu szeret költeni - de csak magára.
A gyereknek meg lesz kétféle útja amit bejárhat, felnőve vagy megszeppent nyuszika lesz, vagy tiszta apu.
Utólag az ilyesminek már semmi értelme. A jégkrémes pultnál kellett volna szólni, hogy hello, ez ma nem fér bele, válassz olcsóbbat. (Jómódúaknál is előfordulhat, hogy a kártyán aznap nincs akkora összeg. Meg az is, hogy a gyerek a héten már minden nap kapott egy magnumot.)
Vagy hogy kell ezt elképzelni? Apuka ott pöffeszkedett a bevásárlás alatt a pakolóban, a kocsiban, anya vonszolta maga után a bevásárlókocsit és a gyereket, aztán apucinak üvöltözni támadt kedve?
Nem egyszer láttam, hallottam, hogy luxusautós zsírdisznó anya vagy apa, nem vett csak egy gömb fagyit a gyereknek, pedig kért volna többet.
Ő meg zabált, ahelyett hogy a gyereknek adta volna a részét.
Na, az ilyesmit senki nem hitte el nekünk, pedig az én gyerekem is így nőtt fel. Az apa tömte a hasát a luxusautójában, karácsonykor pedig ki lett adva a parancs, hogy semmi drágát nem vásárolhatunk.
Elvitt bennünket külföldi nyaralásra, ahol mi éheztünk a gyerekkel, miközben ő nélkülünk elment ebédelni.
És pont az ilyen külföldi nyaralás miatt senki nem hitte el nekünk, hogy mi a helyzet. Én gyesen voltam, nem dúskáltam a pénzben.
Amíg a gyerek kicsi volt, fenyegetett bennünket, hogy gyermekelhelyezést kér, ha nem azt csinálom, amit ő mond. Minden téren!!! És sajnos a gyámügy hasra esett előtte, mert dúsgazdag. Sok-sok éven keresztül fenyegetve éreztem magamat. Sajnos nagyon sokan hajbókolnak a gazdag embereknek.
De vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!