Ez normális? Anya lánya kapcsolat
Nem normalis. Pszichologusra van szukseged.
Az meg elmenne, ha pl. ket hetes osztalykirandulason elsirod magad, de az mar nem normalis, hogy par orat sem birsz Anyukad nelkul.
Nezd, en 21 evesen ferjes asszonykent hazamentem anyukamhoz, teszem hozza terhesen, mert melypontba kerult a ferjemmel a kapcsolat (meg apammal is), sokszorosan meg voltam viselve erzelmileg
Es en is nehezen viseltem ha anya nem volt a kozelben, nagyon anyas lettem pedig elotte nem kifejezetten voltam, olyannyira h a gyerekemnek anyu nevet adtam
De sirni igy is csak egyszer sirtam el magam az egesz hacacare alatt 😀
Most vagy te vagy a tulerzekeny vagy en a tusko, de sztem az arany kozeput valahol kettonk kozt lehet..😀
Isten adjon neked beket mielobb draga kislany🩷
Nagyon nem normális.
Pszichológust kéne keresni mi hamarabb, mert ez így nagyon nem lessz jó.
Te is látod hogy nem normális, a kortásaid nem viselkednek így.
Mindenképpen dolgozni kell a le válásson, szakember segítségével ha lehet. Ez idővel csak rosszabb lesz.
Kiskorodban volt valami traumád ami ezt okozhatta? Valami durvább dolog?
Gondolom édesanyád túlzásba vitte a gondoskodást. Nagyon nem normális ahogyan viselkedsz. Ennyi idősen a legtöbb gyerek már szeretne egyre több időt a szülei nélkül tölteni. Szép és jó, ha a szülő szereti a gyerekét, de ha ez átmegy egy majomszeretetbe akkor ez lesz az eredménye, a gyereknek esélye sincs megtapasztalni az önállóságot, kötődési problémái lesznek, és nem lesz egy stabil személyisége.
Ide nem pszichológus kell, hanem kihívások, amiket le kell küzdened, EGYEDÜL, ANYUCI NÉLKÜL.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!