Mit tennétek, ha nem fogadnák el otthon a barátotokat?
Legfőképp személyes tapasztalatok érdelelnek ilyen téren.
A barátommal fél éve vagyunk együtt. Haza még nem hoztam.
Bármikor amikor szóba kerül, hogy találkozom vele (elmondom szüleimnek) akkor csak a fejüket rázzák, csúnya tekintéseket adnak. Aztán jön a duma hogy keressek egyetemen helyesebb okosabb fiúkat, és ne ragadjak le senkinél. Az én barátom nem csinál diplomát, csak érettségije van, de már dolgozik, jól keres. Intelligens, őszinte, a legmegértőbb ember akit valaha ismertem. Türelmes, aranyos, ajándékokkal lát el, egyszerűen látom vele a jövőt.
Szülők mégis csúnya megjegyzéseket adnak, még együttaludni sem engedtek még vele, pedig semmi olyan nem történt volna.
Ti mit tennétek/tettetek ha voltatok hasonló helyzetben?
Én 18, ő 19.
Majd rájönnek, hogy idióták, ha rájuk se nyitod az ajtót hónapokig, vagy amikor majd megjön az első unoka, de ők szartak az akkor már feltehetőleg férjedre stb.
Egyébként meg egy villanyszerelő manapság már simán keres annyit, mint egy orvos. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!