Mások is vannak így ? Van olyan köztetek akinél otthon gyakran előfordul, hogy kap egy pofont vagy szájon csapják..esetleg akit rendszeresen vernek?
sajnos magamból kell ki indulnom mert nálunk az ilyen majdnem minden napos eset..anyám apám cső alkoholista és amikor túl öntik picit terror megy itthon..folyamat üvöltenek velünk.. állandóan ugráltatnak, bele kötnek mindenbe és nem engednek semmiből…olyankor legyen szó bármiről hiába mondanál nekik véleményt vagy magyarázatot nem érdekli őket semmi..és tényleg elég egy szót úgy vissza szólni nem kérdez vissza..anyám azonnal úgy felpofoz, hogy leszakad a fejem..majd utána közli, hogy nekem nem beszélsz vissza..aztán apám meg tudta, hogy húgom lefeküdt a pasijával..otthon a hajánál fogva földre rántotta be húzta a szobába és nadrág szíjjal úgy meg verte, hogy szét szakadt rajta a farmer gatya meg nem tudott rá ülni két napig…
anyám múltkor meg látta, hogy tangát hordok..kilógott a nadrág alól..azt mondja nekem mi van rajtad te krva hogy nézel ki gyere ide..abban a pillanatban már kaptam is a pofont..utána meg egyből a csípőmre letolt leggingsbe kötött bele..üvöltve mondta, hogy hogy nézel ki te szakadt riherongy a seggeden lóg az a gatya húzzad fel a derekadra de azonnal..
és hát azt mertem neki mondani dehogy húzom fel hova húzzam nyakig?
utánam jött hátulról hirtelen úgy fel pofozott, hogy lendületből meg fordultam szembe..üvöltötte itt nálunk nem hordott még így nadrágot senki te riba”c..durr, kaptam még egy pofont..közbe meg mondta, te sem fogod ne aggódj arról teszek, mindegyikünk fel tudja húzni rendesen a derekára ahogy te is fel fogod..és el csattant a harmadik pofon is..
minden szarért felpofoznak..bármi ami nem tetszik nekik hiába mondok akármit vissza beszélsz? Pofon!! veszek egy bugyit?? Pofon!!
Elképesztő
Másnál is van ilyen??
Alig várom le léphessek már
Rengeteg ilyen van igen.
Mi a valódi kérdésed?
Nem tudnatok a hugoddal valakitol segitseget kerni? Csaladtagok, baratok, iskolabol valaki akiben megbiztok?
Marmint az elkoltozesre, bar ezt nem emlitetted a kerdesedben.
Sajnálom, hogy ilyen a helyzet nálatok. Próbáljatok beszélni az iskolapszichológussal, vagy hívjátok fel a NANE-t, hogy hogyan tudnátok segítséget kapni. Ha van olyan rokon, ahova költözhettek, meg kellene próbálni.
Gondolom, nemsokára nagykorúak lesztek, kezdjétek el megtervezni, hogy legyen munkátok és hogy hol fogtok lakni. Amint betöltitek a 18-at, költözzetek el. Addig is minimalizáljátok a kommunikációt az állat szúleiddel. Ne fogalmazz meg véleményt semmiről, ne mondjatok el olyan dolgokat, hogy pl. lefeküdt a húgod a barátjával, teljesen zárjátok el az infókat. Így is belekötnek mindenbe, de legalább kevesebb az indokuk. Ha józanok es kedvesek, akkor is ignorálni őket, mintha nem léteznének.
És van jogod megvédeni magadat. Valószínűleg azonos súlycsoport vagytok anyáddal, csak titeket úgy kondicionáltak, hogy ha ütnek, azt tűrni kell, de nem kell, fogd ke a karját, lökd odébb. Ha részeg, akkor koordinálatlan amúgy is. Én mondjuk agyonverném félig, de tudom, hogy az nem egyszerű. Remelem, ki tudtok törni ebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!