A többgyerekes szülőknél mindig van kedvenc gyerek vagy előfordul hogy a szülők egyformán szeretik a gyerekeiket?
Mindig van kedvenc. Mindig. Aki mást állít, az nem mond igazat, az a nagy helyzet.
Lehet, nem nyíltan megy a kivételezés, mint pl nálunk és rengeteg családban, csak burkoltan, de van egy, aki valami miatt "több", mint a másik.
Nálunk nem én vagyok a kedvenc, hiába vagyok az első gyerek/unoka. Ezzel nekem nem lenne bajom, hiszen emberek vagyunk, ezt pontosan láttam már tiniként is, hogy szűk csalásban senki nincs aki kicsit is hasonló érdeklődésű, világnézetű lenne, DE mindenáron bele akartak szuszakolni a saját világképükbe. Értsd, nem voltam soha egy piperkőc csajos csaj, mégis ebbe az irányba akartak terelni, mert ők ilyenek voltak. Ha megtettem, akkor szerettek, ha nem akkor nem.
Egyszóval a kedvenc választással nincs bajom, azzal hogy a kedvenchez mérik a másik gyereket, vagy kedvencet akarnak belőle faragni, azzal van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!