Előfordulhat, hogy valaki azért (is) elvégeztet magán arcplasztikát, mert nem akar olyan szülőkre hasonlítani, akikkel gyerekkorában nem volt jó viszonya?
Figyelt kérdés
Pl. Görbe orr, elálló fülek, amit egyébként elfogadna, ha a szüleivel jó lenne a viszonya; de így már attól is fázott, ha valaki azt mondta rá, hogy "tiszta apád vagy".2023. jún. 2. 16:26
1/12 anonim válasza:
A plasztika nem egeszen ugy mukodik, mint a filmekben. Attol meg, hogy a fuled nem all el tobbe vagy az orrod kisebb lesz, hasonlitani fogsz a szuleidre.
Szoval remelem, hogy ez senkinel nem indok, hiszen akkor csalodni fog.
3/12 A kérdező kommentje:
Akkor én vagyok az élő példa (és nem az amerikai romantikus vígjátokból jött az ötlet és nem is Catherine Zeta-Jones-t varrattam a képemre :D ) . Sajnos, nem lett sokkal keskenyebb, de legalább a "banyaságot" megszüntette és doki és már ettől elégedett vagyok. :)
2023. jún. 2. 18:51
4/12 anonim válasza:
Nagy butaság lenne. Inkább arra kell ilyenkor odafigyelni, hogy belsőleg minél kevésbé hasonlíts rájuk azokban a dolgokban, amik miatt nem volt velük jó viszonyod.
5/12 A kérdező kommentje:
Ezen is ügyködöm. Pl. nem abuzálom a unokáikat (non-)verbálisan.
2023. jún. 2. 19:23
6/12 anonim válasza:
Miért ne lehetne, kismillióka oka lehet a dolognak biztos van aki ilyenek miatt.
7/12 anonim válasza:
És ha a gyereked hasonlítani fog a szüleidre, mi lesz?
8/12 A kérdező kommentje:
Mindkét lányom 10 év felett van, sőt a nagyobbik már túlvan az első menzeszen, így sanszos, hogy piszés marad az orruk. Picit széles nekik is, de teljesen egyenes.
2023. jún. 2. 20:00
9/12 anonim válasza:
Alapvetően a plasztikák nagy része szvsz valamilyen belső frusztráció miatt történik.
Ezen a vonalon tovább haladva, simán okozhat ez is nyomást, így nem elképzelhetetlen, hogy adott személy csak emiatt csináltat meg valamit.
Bár általánosságban nem gondolom, hogy pl egy görbe orr emlékeztetne valakit a szüleire, ahhoz pedig, hogy a vonásokat teljesen eltüntesse valaki, kb teljesen új emberré kell műtetnie magát. A szemről nem is beszélve, ami szerintem a leggyakoribb ezen a téren.
10/12 anonim válasza:
Mintha rólam írtad volna. Gyűlölöm, amikor azzal jönnek mások, hogy tiszta apja. Tudniillik, megkeserítette, sok esetben szinte pokollá tette a gyermekkoromban. És ami a legmegdöbbentőbb/ fájdalmasabb számomra, hogy mások szerint mindez teljesen rendben volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!