Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Előfordulhat, hogy valaki...

Előfordulhat, hogy valaki azért (is) elvégeztet magán arcplasztikát, mert nem akar olyan szülőkre hasonlítani, akikkel gyerekkorában nem volt jó viszonya?

Figyelt kérdés
Pl. Görbe orr, elálló fülek, amit egyébként elfogadna, ha a szüleivel jó lenne a viszonya; de így már attól is fázott, ha valaki azt mondta rá, hogy "tiszta apád vagy".

2023. jún. 2. 16:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
74%

A plasztika nem egeszen ugy mukodik, mint a filmekben. Attol meg, hogy a fuled nem all el tobbe vagy az orrod kisebb lesz, hasonlitani fogsz a szuleidre.

Szoval remelem, hogy ez senkinel nem indok, hiszen akkor csalodni fog.

2023. jún. 2. 18:02
 2/12 anonim ***** válasza:
87%
Lehet hát :D
2023. jún. 2. 18:04
 3/12 A kérdező kommentje:
Akkor én vagyok az élő példa (és nem az amerikai romantikus vígjátokból jött az ötlet és nem is Catherine Zeta-Jones-t varrattam a képemre :D ) . Sajnos, nem lett sokkal keskenyebb, de legalább a "banyaságot" megszüntette és doki és már ettől elégedett vagyok. :)
2023. jún. 2. 18:51
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
Nagy butaság lenne. Inkább arra kell ilyenkor odafigyelni, hogy belsőleg minél kevésbé hasonlíts rájuk azokban a dolgokban, amik miatt nem volt velük jó viszonyod.
2023. jún. 2. 19:18
 5/12 A kérdező kommentje:
Ezen is ügyködöm. Pl. nem abuzálom a unokáikat (non-)verbálisan.
2023. jún. 2. 19:23
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lehetne, kismillióka oka lehet a dolognak biztos van aki ilyenek miatt.
2023. jún. 2. 19:28
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
És ha a gyereked hasonlítani fog a szüleidre, mi lesz?
2023. jún. 2. 19:41
 8/12 A kérdező kommentje:
Mindkét lányom 10 év felett van, sőt a nagyobbik már túlvan az első menzeszen, így sanszos, hogy piszés marad az orruk. Picit széles nekik is, de teljesen egyenes.
2023. jún. 2. 20:00
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően a plasztikák nagy része szvsz valamilyen belső frusztráció miatt történik.

Ezen a vonalon tovább haladva, simán okozhat ez is nyomást, így nem elképzelhetetlen, hogy adott személy csak emiatt csináltat meg valamit.

Bár általánosságban nem gondolom, hogy pl egy görbe orr emlékeztetne valakit a szüleire, ahhoz pedig, hogy a vonásokat teljesen eltüntesse valaki, kb teljesen új emberré kell műtetnie magát. A szemről nem is beszélve, ami szerintem a leggyakoribb ezen a téren.

2023. jún. 3. 13:44
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Mintha rólam írtad volna. Gyűlölöm, amikor azzal jönnek mások, hogy tiszta apja. Tudniillik, megkeserítette, sok esetben szinte pokollá tette a gyermekkoromban. És ami a legmegdöbbentőbb/ fájdalmasabb számomra, hogy mások szerint mindez teljesen rendben volt.
2023. jún. 4. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!