Mások is vannak így ? Van olyan köztetek akinél otthon gyakran előfordul, hogy kap egy pofont vagy szájon csapják..esetleg akit rendszeresen vernek?
sajnos magamból kell ki indulnom mert nálunk az ilyen majdnem minden napos eset..anyám apám cső alkoholista és amikor túl öntik picit terror megy itthon..folyamat üvöltenek velünk.. állandóan ugráltatnak, bele kötnek mindenbe és nem engednek semmiből…olyankor legyen szó bármiről hiába mondanál nekik véleményt vagy magyarázatot nem érdekli őket semmi..és tényleg elég egy szót úgy vissza szólni nem kérdez vissza..anyám azonnal úgy felpofoz, hogy leszakad a fejem..majd utána közli, hogy nekem nem beszélsz vissza..aztán apám meg tudta, hogy húgom lefeküdt a pasijával..otthon a hajánál fogva földre rántotta be húzta a szobába és nadrág szíjjal úgy meg verte, hogy szét szakadt rajta a farmer gatya meg nem tudott rá ülni két napig…
anyám múltkor meg látta, hogy tangát hordok..kilógott a nadrág alól..azt mondja nekem mi van rajtad te krva hogy nézel ki gyere ide..abban a pillanatban már kaptam is a pofont..utána meg egyből a csípőmre letolt leggingsbe kötött bele..üvöltve mondta, hogy hogy nézel ki te szakadt riherongy a seggeden lóg az a gatya húzzad fel a derekadra de azonnal..
és hát azt mertem neki mondani dehogy húzom fel hova húzzam nyakig?
utánam jött hátulról hirtelen úgy fel pofozott, hogy lendületből meg fordultam szembe..üvöltötte itt nálunk nem hordott még így nadrágot senki te riba”c..durr, kaptam még egy pofont..közbe meg mondta, te sem fogod ne aggódj arról teszek, mindegyikünk fel tudja húzni rendesen a derekára ahogy te is fel fogod..és el csattant a harmadik pofon is..
minden szarért felpofoznak..bármi ami nem tetszik nekik hiába mondok akármit vissza beszélsz? Pofon!! veszek egy bugyit?? Pofon!!
Elképesztő
Másnál is van ilyen??
Alig várom le léphessek már
Amint betöltöd a 18-at, elmész melózni akár a mekibe és szobát bérelsz.
A rendőrség ezzel nem foglalkozik, a gyámügy szintén nem...
Mintha az én tinikoromat olvastam volna végig
19 évesen így léptem otthonról, mint a huzat.
Húgom 16 éves volt amikor lelépett, igaza volt
A másik húgom bírta a legtovább, 20 évesen ment el otthonról,mondjuk viszonylag normalizalodott a dolog amikor már csak hárman maradtak
A mai napig alkoholisták a szüleim.
Anyám jelenleg is hulla részegen fekszik otthon, apámmal az élen.Reggel hétkor felhívtam, már akkor is jól be voltak b@szva.
Én is azt tanácsolom, kérj segítséget valakitől. Bánom, hogy én nem tettem meg annak idején.
Csak a szokásos kamukérdés.
Elmondom neked, kis bogaram, hogy olyan családokban, mint amiről hadoválni próbálsz, nincs olyan, hogy "veszek egy bugyit". Mert ott kontrollálva vagy, és nincs saját pénzed, amiből csak úgy vásárolgatsz. Azonkívül mivel a családi szennyes egyben van mosva, olyan sincs, hogy a szülő ne tudjon arról, hogy milyen ruhadarabjaid vannak. Ha ennyire kirívó eset egy tanga, akkor nem létezik, hogy ne tűnjön fel mosás közben, és ne legyen már akkor balhé belőle.
Annyira nem lehetnek szigorúak a szüleid, mert a helyesírásod botrányos, kizártnak tartom, hogy így elvégezted az általános iskolát. Ha még csak most jársz oda, akkor még nem vagy 16, és nem regisztrálhatnál ide.
Olyan családokban, ahol a k..rvás öltözködésből probléma lehet és verést kap érte a gyerek, 1. Alapból nincs k..rvás ruhád, mert nem vesznek neked. Már itt elbukott a történeted. 2. Mivel senki sem akarja, hogy verjék, ki az a hülye, aki direkt úgy öltözik fel, hogy elverjék érte? Újabb banánhéj, amin elcsúsztál.
A leggings nem nadrág, és nem szokták letolni a csípőre.
Ezer sebből vérzik a kamusztorid.
Többiek, ti meg ne dőljetek már be minden kamu hülyeségnek.
18, Bár lehet kamukérdés, de amiket írsz, azokkal nem leplezted le. Egyes alkoholisták amikor részegek, akkor agresszívek, és nincs náluk következetesség. Lehet, hogy józanul rendben van a leggings, de részegen belekötnek, mert ki akarják tölteni valakin az agressziót, és bármi jó indoknak. Meg ezek nem kontrollálós szigorú szülők, hanem verekedős alkeszek.
Meg a kérdező nickneve látszik, ami a kamusokra kevésbé jellemző.
Ha közel vagytok a nagykorúsághoz, próbáljátok kibekkelni és kevésbé irritálni a szülőket. Utána költözzetek el.
A gyermekotthont valaki javasolta, de az tele van fiatalkorú bűnözőkkel, akik még súlyosabban bánthatnak, mint a szüleitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!