Mit tennétek, ha nem fogadnák el otthon a barátotokat?
Legfőképp személyes tapasztalatok érdelelnek ilyen téren.
A barátommal fél éve vagyunk együtt. Haza még nem hoztam.
Bármikor amikor szóba kerül, hogy találkozom vele (elmondom szüleimnek) akkor csak a fejüket rázzák, csúnya tekintéseket adnak. Aztán jön a duma hogy keressek egyetemen helyesebb okosabb fiúkat, és ne ragadjak le senkinél. Az én barátom nem csinál diplomát, csak érettségije van, de már dolgozik, jól keres. Intelligens, őszinte, a legmegértőbb ember akit valaha ismertem. Türelmes, aranyos, ajándékokkal lát el, egyszerűen látom vele a jövőt.
Szülők mégis csúnya megjegyzéseket adnak, még együttaludni sem engedtek még vele, pedig semmi olyan nem történt volna.
Ti mit tennétek/tettetek ha voltatok hasonló helyzetben?
Én 18, ő 19.
Felnőttek vagytok mi az hogy nem engednek együtt aludni vele? Ne röhögtess már
Én azt csinálnám hogy nem számolnék be róla, találkozok vele amikor akarok, vele alszok amikor akarok, nem nálatok ezesetben. Ennyi
Leválni a mérgező szülőkről.
Változni nem fognak.
Szerintem idővel beadják a derekukat, ha azt látják, hogy kitart a kapcsolat és boldog vagy.
Gondolom, hogy csak aggódnak érted. Az ő szemükben te még egy kisbaba vagy. Közel harminc évesen nekem is gyereknek tűnik egy 18 éves. Elég ijesztő.
Nem hinném. Sosem volt még kapcsolatom, gimi alatt sem tetszett senki. Anya mindig mondogatta hogy hozzak haza valami helyes, okos, orvos vagy jogász fiút, mondván azok sokat keresnek.......
Tehát emiatt sem merek erről beszélni nekik.
De mint említettem, róla már tudnak.
Az a baj, akárhányszor mondom anyának hogy tetszik ez a fiú, ő azzal jön hogy "ne legyek túl szerelmes belé" , "keressek egyetemen valakit".
Mintha az én szüleimet olvasnám, csak mi 4 éve vagyunk együtt, gimiben kezdtünk el járni. Nem aludhat nálam, én se aludhatok sehol, és apu mindig azt mondja, hogy "Nyisd ki a szemed, mert megbánod". Én úgy is tettem. Amint befejezem az egyetemet költözök el itthonról, csak hogy ne bánjam meg, hogy itt maradok ezzel a kretén emberrel. Anyum ellenben szereti a barátom, neki nincs baja vele. Ő is egy nagyon rendes, őszinte, vicces srác aki mellett szerintem nem bánnék meg semmit. Nekem kell tetszedjen, és ha 4 év alatt nem csinált semmi olyant ami miatt elhagynám, ezután se fog.
Csajszi, azzal jársz akivel akarsz. Ne hagyd magad befolyásolni. Ez a te életed, nem az övék és ne adj a külsőségekre úgy mint a szüleid. Nekik ez a szegénységi bizonyítványuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!