Őrültség, hogy visszautasítom a szüleim és a nagyszüleim nekem szánt lakásvásárlásukat (részletek lejjebb)?
Őrültség, hogy visszautasítom a szüleim és a nagyszüleim nekem szánt lakásvásárlásukat, miután kijelentették, hogy ez az ő pénzük, ezért ők fogják eldönteni, hogy mit vesznek nekem, ők fogják kimondani a végső szót, meg egyébként sincs semmilyen tapasztalatom szerintük az ingatlanvásárlásban, ezért nem lehet beleszólásom abba, hogy mit vesznek nekem. Az baj, hogy ezek után a viselkedésük után egy dologban vagyok biztos, hogy elhúzzam minél előbb a csíkot, és soha többet nem akarom látni őket. Mit képzelnek magukról, hogy ezt a stílust megengedik maguknak?
Egyébként a szüleim és a nagyszüleim agyatlan módon szoktak vásárolni, a szüleim impulzív vásárlásokat folytatnak, miközben túlspórolnak a lényeges dolgokon. Nagyapám meg a vásárlásnál úgy indul ki, hogy a "panel az proli", aki nem a I-II-XII. kerület hármasában lakik, az szintén proli. Egyébként Mindnyájan túlméretes, igényeiknek nem megfelelő ingatlanokat tartanak fent, miközben ingatlanjaik állapota közelebb van a romhalmazhoz, mint a jó ingatlanhoz. Hármunk közül meg pont én vagyok az, aki legfelelősségteljesebben gondolkodik, meg az, aki nem agyatlanul szokott vásárolgatni, ez megmutatkozik abban is, hogy hármunk közül nálam penészedik meg a legkevesebb kaja, mert én pont annyit veszek mindenből, amire szükségem van. Se többet, sem kevesebbet.
Nem, a mentalis egeszseged nem er annyit.
De lakas nelkul nem b---gatnanak? Ugyanugy meg kell majd huznod a hataraidat, nem felvenni a telefont stb.
Akkor mar lakassal a feneked alatt csinald.
Tudnál nemet mondani, amikor be akar törni az életedbe és kiválasztani a lakást, helyszínt, berendezést? Neked mennyi erőforrásod van arra, hogy ha üres lakást kapsz, azt berendezd?
Én megmondanám előre, hogy akkor vegyenek, ha kulcsuk nem lesz, beleszólásuk sem és ha akarom, magamra zárom, eladom vagy kiadom, ha máshol akarok lakni. Beköltöztetek, akit akarok és a falak is olyanok lesznek, ahogy én akarom. Ha bármelyik pint nem tetszik, akkor felejtsük el.
Ezt nem tudod tisztázni a családdal?
Ennyi erővel ha van lakásod is le tudod őket tiltani. Nincs kulcsok és kész. stb..
Amúgy most külön vagy albérletbe vagy velük laksz?
#35: Meg fogom mondani nekik, hogy nem fogok a nevemre íratni olyan ingatlant, amibe nem költöznék be.
Az elképzeléseiket meg élből lecsapják, hogy hülyeség.
Az úgy megvan hogy az említett kerületekben egy éves átlag fizetés körül megy a m2 ár? És ott akarnak neked egy ekkora vagyont ingyen odaadni? Fogadd el azt add ki amit kapsz érte azért meg bérelsz amit akarsz vagy fizetsz egy hitelt.
Hidd el nem nagy buli havi 300at el utalni albérletre, bár nekem is vett volna valaki valamit bdskrvltb
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!