Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Őrültség, hogy visszautasítom...

Őrültség, hogy visszautasítom a szüleim és a nagyszüleim nekem szánt lakásvásárlásukat (részletek lejjebb)?

Figyelt kérdés

Őrültség, hogy visszautasítom a szüleim és a nagyszüleim nekem szánt lakásvásárlásukat, miután kijelentették, hogy ez az ő pénzük, ezért ők fogják eldönteni, hogy mit vesznek nekem, ők fogják kimondani a végső szót, meg egyébként sincs semmilyen tapasztalatom szerintük az ingatlanvásárlásban, ezért nem lehet beleszólásom abba, hogy mit vesznek nekem. Az baj, hogy ezek után a viselkedésük után egy dologban vagyok biztos, hogy elhúzzam minél előbb a csíkot, és soha többet nem akarom látni őket. Mit képzelnek magukról, hogy ezt a stílust megengedik maguknak?

Egyébként a szüleim és a nagyszüleim agyatlan módon szoktak vásárolni, a szüleim impulzív vásárlásokat folytatnak, miközben túlspórolnak a lényeges dolgokon. Nagyapám meg a vásárlásnál úgy indul ki, hogy a "panel az proli", aki nem a I-II-XII. kerület hármasában lakik, az szintén proli. Egyébként Mindnyájan túlméretes, igényeiknek nem megfelelő ingatlanokat tartanak fent, miközben ingatlanjaik állapota közelebb van a romhalmazhoz, mint a jó ingatlanhoz. Hármunk közül meg pont én vagyok az, aki legfelelősségteljesebben gondolkodik, meg az, aki nem agyatlanul szokott vásárolgatni, ez megmutatkozik abban is, hogy hármunk közül nálam penészedik meg a legkevesebb kaja, mert én pont annyit veszek mindenből, amire szükségem van. Se többet, sem kevesebbet.

aug. 23. 05:32
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim ***** válasza:

Mindenki mas oromeben verne a s..g.t a foldhoz, de te nem tudod mihez kezdj magadban jo dolgodban.

Szerintem inkabb hallgass el most mar, mert ezt a "jaj tul draga ingatlant akarnak venni nekem a szuleim" panaszkodast mar fajdalmas hallgatni.

aug. 25. 18:26
 52/68 anonim ***** válasza:
Azért így a kommentjeidet olvasva elég erősen érződik, hogy csak egy elkébyeztetett kölyök vagy, aki vagy bosszantani akarja az ittenieket, vagy csak annyira buta, hogy még erről is kérdést kell kiírnia.
aug. 25. 23:36
 53/68 A kérdező kommentje:
#51-52: Akkor hagynom kéne, hogy beleszóljanak az életembe, és helyettem hozzanak döntéseket?
aug. 26. 00:05
 54/68 anonim ***** válasza:
66%
De nem hoznak helyetted döntést, hat nem érted? Vesznek neked egy lakást, Budán a legotvarabb csótányos szrt is 200ert ki tudod adni bármikor aztán a pénzből meg bérelsz ahol lakni akarsz vagy fizetsz egy hitelt az ingatlanra amit venni akarsz. Ennyi.
aug. 26. 00:12
 55/68 anonim ***** válasza:
Meddig fogsz még hisztizni?
aug. 26. 00:13
 56/68 A kérdező kommentje:
#54: De azt akarják csinálni, hogy helyettem döntenek, amihez nekem is van 1-2 szavam, hamár én fogom és lakni fenntartani, nem ők.
aug. 26. 00:36
 57/68 A kérdező kommentje:
És az, hogy helyettem akarnak dönteni az ki is van mondva.
aug. 26. 00:43
 58/68 anonim ***** válasza:
Hiszti...
aug. 26. 01:09
 59/68 anonim ***** válasza:
100%
56, de nem érted, hogy nem kell ott laknod? Kiadod és mész albérletbe. 5 év után pedig eladod és veszel az árából olyat, amilyet akarsz. Ha tied a tulajdonjog, akkor annyit ugatnak, amennyit akarnak, nem szólhatnak bele, hogy mit teszel.
aug. 26. 07:24
 60/68 anonim ***** válasza:
49%
A te legnagyobb gondod hogy túlságosan függessz a szüleid véleményétől. Nem vagy ehhez a nyavajgashoz már kicsit öreg? Lehet azért szólnak bele mert hagyod.
aug. 26. 13:29
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!