Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülőként erről mit gondoltok ?

Szülőként erről mit gondoltok ?

Figyelt kérdés
[link]
nov. 14. 15:36
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
83%
Azt hogy a világ változik. (Csak nem jó irányba).
nov. 14. 15:53
 2/20 anonim ***** válasza:
82%
Azt, hogy nem kattintok Facebookra. Ha van kérdésed, tedd fel.
nov. 14. 16:13
 3/20 anonim ***** válasza:
95%
Én csak örülni tudok, hogy a lányom nem ilyen:)
nov. 14. 16:20
 4/20 anonim válasza:
78%
Lehet álszentnek lenni, de mi sem voltunk különbek. Tisztelet a kivételnek nyílván.
nov. 14. 16:22
 5/20 anonim ***** válasza:
79%

Én sem voltam jobb, nem vagyok büszke rá. Lassan, de kinőttem.

N

nov. 14. 17:11
 6/20 Kólauborkával ***** válasza:
88%
Nincs FB regisztrációm. Máskor tedd fel a kérdést linkelés helyett.
nov. 14. 17:40
 7/20 anonim ***** válasza:
80%

Ezen az oldalon senki sem volt fiatal?

Vagy mindenki szent életet élt fiatalon?

Ugyan már.

Hagyjuk inkább az álszent dumát.

nov. 14. 17:54
 8/20 anonim ***** válasza:
79%
#7 Csak rövid az emlékezetük....
nov. 14. 18:19
 9/20 anonim ***** válasza:
87%
Fiatalok, valószínűleg már ittak is. Ennyi. Sok embernek volt ilyen időszaka, az, hogy valaki egy estére "hülye" nem azt jelenti, hogy mindig ilyen, vagy, hogy egész életében ilyen lesz.
nov. 14. 18:49
 10/20 anonim ***** válasza:
68%

Figyeljetek. Én nem vagyok szülő, sőtt abba a korosztályba vagyok ami ebben a videóban van.

Megkérdőjelezhető hogy helyes-e ez de nem kell tagadni hogy mindenki szórakozik, iszik, bulizik fiatalon és még senkinek nem ment tőle tönkre az élete. Ez nem azt jelenti hogy ők undorítóak vagy rosszak.

Másrészt a "felnőtt, érett emberek" szokták mondani hogy a mai generációban nincs meg a tisztelet. De amint meglátnak minket az utcán fujjognak hogy milyen undorítóak vagyunk. Tehát ők sem tisztelnek minket, de azért prédikálnak a tiszteletről.

És igen én is élem az életem voltam és leszek is bulizni, de ez nem azt jelenti hogy undorító vagyok.

A másik kedvencem hogy ha valaki felvesz egy feszülősebb ruhát az egyből egy jellegtelen k@rva. Pedig ez nem így van. Van egy barátnőm aki imád kihívóan öltözni és mégis a hobbija az olvasás, és rengeteget olvas. Nem kell itt álszentkedni hogy jajjjjjj nem jó irányba változik a világ meg ezek a mai fiatalok mert nagyon nem ismertek minket de magas lóról pofázni na azt ugye megy.

nov. 14. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!