Én sem voltam jobb, nem vagyok büszke rá. Lassan, de kinőttem.
N
Ezen az oldalon senki sem volt fiatal?
Vagy mindenki szent életet élt fiatalon?
Ugyan már.
Hagyjuk inkább az álszent dumát.
Figyeljetek. Én nem vagyok szülő, sőtt abba a korosztályba vagyok ami ebben a videóban van.
Megkérdőjelezhető hogy helyes-e ez de nem kell tagadni hogy mindenki szórakozik, iszik, bulizik fiatalon és még senkinek nem ment tőle tönkre az élete. Ez nem azt jelenti hogy ők undorítóak vagy rosszak.
Másrészt a "felnőtt, érett emberek" szokták mondani hogy a mai generációban nincs meg a tisztelet. De amint meglátnak minket az utcán fujjognak hogy milyen undorítóak vagyunk. Tehát ők sem tisztelnek minket, de azért prédikálnak a tiszteletről.
És igen én is élem az életem voltam és leszek is bulizni, de ez nem azt jelenti hogy undorító vagyok.
A másik kedvencem hogy ha valaki felvesz egy feszülősebb ruhát az egyből egy jellegtelen k@rva. Pedig ez nem így van. Van egy barátnőm aki imád kihívóan öltözni és mégis a hobbija az olvasás, és rengeteget olvas. Nem kell itt álszentkedni hogy jajjjjjj nem jó irányba változik a világ meg ezek a mai fiatalok mert nagyon nem ismertek minket de magas lóról pofázni na azt ugye megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!