Szülöként mit tennél ebben a helyzetben?
Igazából ez nem valós eset, egy sorozatban láttam.
Volt egy testvépár akik elakartak menni egy koncertre plusz egy-egy fővel. Az egyik testvér vette meg meg a jegyeket egyszerre. De ez a testvér végül úgy döntött hogy nem vesz csak két jegyet a koncertre, és két jegyet backstage-re ahol találkozhatnak a zenésszel is. Így a testvérének és annak aki a testvérével ment volna nem jutott jegy.
Bár a sorozatban nem jutott ez a szülők tudomására de én úgy érzem ha az egyik gyerekem így kiszúrt volna a másikkal akkor elvenném tőle a jegyeket büntetésül, hogy a másik testvér, akivel kiszúrt el tudjon menni a koncertre.
"De ez a testvér végül úgy döntött hogy nem vesz csak két jegyet a koncertre, és két jegyet backstage-re ahol találkozhatnak a zenésszel is. Így a testvérének és annak aki a testvérével ment volna nem jutott jegy."
Ha hárman mentél volna és két jegyet vett, akkor az azért meg van, hogy csak a harmadik személy nem ment volna? Amúgy mi ebben a kicseszés? A harmadik személy nem képes magának vasarolni?
Hány évesek a gyerekek?
Saját pénzből vették a jegyeket vagy a szülők adták?
Az a testvér, aki végül nem ment, odaadta előre a pénzt? Ha igen, visszakapta?
Nem derül ki egyértelműen de szerintem zsebpénzből vették volna. 18 év alattiak mindketten.
Az Egy Rém rendes család 2. évad 18. részében volt.
"Négy jegyet kellett volna venni de csak kettőt vett, ..."
Aha. Tehát mentek volna hárman, de ő csak négy jegyet vett. 🤷♀️
"Mindkettőnek megvolt a pénze a jegyekre, de nem együtt mentek el megvenni hanem csak az egyikük, és aki elment ott döntött úgy hogy nem vesz a testvérének jegyeket"
Ebből még mindig nem derül ki, hogy a ténylegesen elköltött pénz kié volt. A testvér odaadta a pénzét és a másik gyakorlatilag ellopta, hogy magának jobb jegyet vegyen? Vagy egyszerűen csak nem vett jegyet a testvérének is?
Nem láttam soha ezt a sorozatot, nem tudom.
Nem kötözködni akarok, de nem mindegy. Ha csak simán nem vett elég jegyet, az szenyóság, de ha ellopta a másik pénzét, az egész más kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!