Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülőként erről mit gondoltok ?

Szülőként erről mit gondoltok ?

Figyelt kérdés
[link]
nov. 14. 15:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
88%
Nincs Fb-m töröltem magam ezer éve, de aki azt mondja, hogy ő tiniként sosem tett hülyeséget az hazudik.
nov. 14. 21:26
 12/20 anonim ***** válasza:
86%
A 10-es leírta azt amit én is akartam. Köszönöm innen is.
nov. 14. 21:29
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy "jó vót amíg nem vót netirnet, addig csak anyádék tudták, hogy hülye vagy. Most meg má' az egész világ"
nov. 14. 22:03
 14/20 anonim ***** válasza:
50%

Ezek a lányok megmaradnak ugyan ilyen közönséges, nagypofájúaknak felnőttként is.

Igen, látom magam körül az évtizedek alatt.

Nincs ezzel semmi gond, régen meg a szalmakazalban tolták, nem klubokban.

Elférnek ezek a közönséges lányok is a társadalomban.

Ennyi.

A srácoknak gratula a csodabréhez.

nov. 15. 06:09
 15/20 anonim ***** válasza:
88%
Sokszor nekem is égnek áll a hajam a fiataloktól, de erről a videóról azt gondolom, hogy ittak is, látták a kamerát, nagyot akartak mondani, menőnek érezték magukat. Valószínűleg már másnap szégyellték, amikor visszanézték magukat. Fiatalkorban, ha csapatban vannak, mindegyiknek nagy a szája, játssza az eszét, menő akar lenni, a többség ilyen. Én világ életemben otthon ülő típus voltam, nem csináltam ilyeneket, viszont azok az osztálytársaim is normális családos emberek lettek, akik anno így viselkedtek. Az is hülye, aki egy ilyen videó alapján rögtön leírja a fiatalokat.
nov. 15. 09:36
 16/20 anonim ***** válasza:
79%
Pont erről van szó 14-es! De kellenek ilyen lányok is. (Természetesen csak dugásra.)
nov. 15. 09:52
 17/20 anonim ***** válasza:
41%
Azért ezt nem szabad elfelejteni, hogy minden kamaszt nevelt valaki. Nem az ő hibájuk, ha nem kaptak normális nevelést, vagy nem lettek megtanítva valamire
nov. 15. 10:48
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
#17 nevelheted, ha van akit :D
nov. 15. 10:58
 19/20 anonim ***** válasza:
37%
A vár nem válik vízzé....
nov. 15. 11:41
 20/20 Kólauborkával ***** válasza:
83%
Rólam is van videóriport youtube-on, amit nem bánnék, ha nem lenne, de mindenki volt hülye fiatalkorában, aki meg nem az most is az…
nov. 15. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!