Szülőként nem tartanátok furcsának, ha gyereketek péntek este is tanulna alkalomadtán?
Figyelt kérdés
okt. 25. 14:47
5/25 anonim válasza:
Nem. Főleg ha előre tanul, vagy felvételire, vagy valamilyen versenyre készül.
7/25 anonim válasza:
Én szerettem péntek este/hétvégén tanulni. Nem volt rajtam olyankor a nyomás, hogy juj kész kell lenni másnapra, időben lefeküdni stb
8/25 anonim válasza:
Nem.
Csak akkor, ha írástudatlan, sötét buta ember lennék.
9/25 anonim válasza:
Én mondjuk soha nem szerettem pénteken tanulni, de basszus... komolyan, már ez is baj??
Mi lesz a következő? Tragédiaként élik meg, ha a gyerek nem lóg az iskolából?
10/25 anonim válasza:
Nálunk otthon mindig az volt a szabály, hogy a pénteken feladott leckét pénteken kell megírni. (A hét többi napjára is vonatkozott, hogy biztosan ne legyen elfelejtve.) Elsős koromban volt is ebből konfliktusom a napközis tanárral, aki eltetette velünk a könyveket, mondván, hogy majd hétvégén otthon megírjuk, lesz két napunk. A szüleim viszont szerették volna, ha a hétvége szabad. Pénteken le van tudva, hétvégén lehet nagymamát látogatni, kirándulni, hobbival foglalkozni. Sokkal jobb, nem kell vasárnap azon görcsölni, hogy időben haza kell érni, mert még ott a lecke. Felsőben és gimiben csak a tanulnivalót hagytam meg hétvégére, az írásbeliket megcsináltam pénteken, addigra már magamtól csináltam így. Nyilván volt, amikor valami kimaradt, elfelejtődött, de szerintem jó ötlet volt a szüleimtől ezt a szokást kialakítani bennünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!