Hogyan tudnám az öcsémet rávenni, hogy a péntek és szombat estéit ne a parkban futkosással, programozós videók bújásával és kockulással töltse, hanem mint minden 16 éves, ő is járjon el bulizni?
Szerintem 16 évesen inkább ez lenne az optimális egy normálisabb társadalomban, a bulizás az inkább olyan 20 és 30 közötti korszak...
Elméletileg még egy pohár sört sem adnak neki, meg óvszert sem... Ezekre a mai szőr divatzenékre meg 3 eki után sem lehet táncolni, nemhogy tisztán józanul...
Annyi, de annyi dolog van a bulizáson kívül, ami szórakoztató és felejthetetlen, jó élmény... én sosem értettem, hogy miért szeretnek az emberek bulizni. De ettől függetlenül nem szólok bele más életébe, ha ő bulizni akar, akkor csak tessék, viszont akkor ők is tartsák tiszteletben azt, hogy nekem nem a buli a mindenem és egyáltalán nem élvezem.
Ha öcséd nem akar bulizni, akkor nem akar bulizni, ennyi.
16/L
Sosem érdekelt a bulizás, ez nem is fog változni már 36 vagyok.
Tudod ki ilyen, ki olyan. Neked kéne felfognod hogy mindenki máshogyan érzi jól magát. Van akit feltölt egy buli, van akit lemerít(nem érdekli) , ezért nem is akar menni.
Akkor tehát az ivás a haverokkal az sokkal inkább olyasvalami amire érdemes emlékezni, mint egy reggeli futás napfelkeltekor a parkban?
Fogadd el, hogy öcséd nem akkora társasági lény mint te és ne próbálj meg ráerőltetni semmit! Hidd el, megtalálja azt ami boldoggá teszi!
Nem lesznek barátaim ha nem iszok? 😂😂
Kösz, de akkor inkább nem is kellenek barátok. Ha azért lenéznek engem, mert nem iszok, akkor nem is igazi barátok.
Azt pedig már írtam, hogy annyi, de annyi minden jó, felejthetetlen, élvezetes dolog van az életben a bulizáson kívül, hogy el sem hinnéd. Úgyhogy lesznek bőven felejthetetlen élményei, amit akár még a gyerekeinek, de még az unokáinak is elmesélhet később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!