Szülőként nem tartanátok furcsának, ha gyereketek péntek este is tanulna alkalomadtán?
Figyelt kérdés
okt. 25. 14:47
22/25 anonim válasza:
Én sem értem, hogy mi a baj a péntek esti tanulással. 15 éves lányom van, a pénteken feladott házit pénteken írja meg mindig (szó szerint, már alsósnak is így csinálta). Ha annyi szóbeli van, akkor szombaton is szokott, de volt hogy vasárnap délután még átolvasta azt, amiből dolgozatot írtak hétfőn. Szombat-vasárnap nem rendszeres, de ha sok a tananyag előfordul. Nem akkora ritkaság ez, hogy mindig az aznapi házi feladatot elkészíti, esetleg a szóbelit tanulja egy gyerek/kamasz.
23/25 anonim válasza:
nem
bår a gyerekeim pėntėk dėlutån pihizhatnek ,szombat vasårnap tanulnak.pihenten sokkal könyebb tanulni.
24/25 anonim válasza:
#23: nekem sokkal nehezebb volt magamat hétvégén rávenni, hogy a hobbim helyett tanuljak meg leckét írjak, mint péntek délután. Pénteken senkinek sem volt 7. órája (iskolai szabály volt, a kollégisták miatt), így viszonylag korán otthon voltam, gyors ebéd, lazulás, kistesóért menni suliba (ezt önként vállaltam, anyu csak nagyon későn ért volna oda), utána tanulás. Hétvégén maximum dolgozatra készülés, esszéírás, verstanulás, kötelező olvasmányok maradtak. És egy csomó valóban szabad idő. Általánosban meg ritkán volt annyi lecke, hogy egy óránál tovább tartson, annyi energia mindig maradt péntek délután. Mondjuk én figyeltem órán, jó memóriám is van, tanulni nem nagyon kellett, elég volt az írásbeliket gyorsan lekörmölni. Pedig nekünk még Google sem volt, lexikon a polcon, ha információ kellett. Hétvégén csak a hülyeség maradt (levél gyűjtés-préselés, újságkivágás-ragasztgatás, ilyesmi).
25/25 anonim válasza:
Na most akkor az is gáz, hogy most őszi szünet van, de tanulok, mert szünet után vagy 3 tz-t írunk? Szerintem sokkal jobb, ha előre letudja mondjuk pénteken, minthogy vasárnap este szenvedjen vele, vagy legrosszabb esetben suliban a szünetben másolja le valakiről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!