Hogyan osztanád el a gyermekeid között az örökségedet és miért pont úgy?
51
Az ő fejében lett azonnal semmirekellő az egyik gyerek
54
B gyetek rosszul valasztott szakmat, vagy erisen introvertalt esetleg szocfob.
A gyerek meg jol valasztott iskolat, extrovertalt jol elvan kozossegben a kozpontban van mindig.
Vagy A gyerek lakasait a parjaval kozosen hozztak ossze.
Csomo dolog lehet ami miatt mashogy elnek. Mas utat jarnak be. Nem feltetlen a szulo vagy a gyerek hibaja.
57
Miből gondolod, hogy büntetésnek venné? Nekem gyerekem csak egy van, de van testvérem. Nekem saját ingatlanom van, a testvérem albérletben él. Ha anyám úgy döntene, neki hagyja örökségként a lakását, egy pillanatig nem zavarna és nem érezném úgy, hogy buntetve lennék.
Szerintem az egész más, ha a hagyaték tekintetében a testvérek úgy döntenek, hogy máshogy osztozkodnak, mint az amúgy törvényesen járna nekik. Én is gondolnék a testvéreimre.
De ezt ne a szülő döntse el előre, hogy a másiktól elvesz, mert az többre vitte. Ha amúgy jól nevelte őket és jó testvérek, akkor ez magától értetődő lesz.
59
De, A szülő dönti el, hogy mit kezd a saját pénzével és hogyan végrendelkezik. Eszem megáll!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!