Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi volt az a pont, amikor...

Mi volt az a pont, amikor elgondoztál a kapcsolat megszakításán a bántalmazó szülőddel? Megtetted, jó döntés volt?

Figyelt kérdés
2024. márc. 24. 12:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
60%
Most van az a pont. 26 éves leszek idén. Nem tudom hogy döntsek. Szeretem anyukámat és hiányozna ha megszakítanám a kapcsolatot, de egyszerűen 1 napot nem bírok eltölteni mellette. Megöl azzal, hogy semmit nem tudok jól csinálni, semmiben nem vagyok elég jó, keresi, hogy miben köthet belém, mit csinálok rosszul éppen
2024. márc. 24. 12:51
 2/18 anonim ***** válasza:
88%

1

De ha ő nem szeret téged, te miért szereted őt?

2024. márc. 24. 13:05
 3/18 A kérdező kommentje:

1: Megértelek. A bűntudat ilyenkor természetes, de jele annak, hogy tényleg bántalmazva voltunk. Én már többször elgondolkodtam rajta, de most lehet véghez is viszem. 27 éves vagyok, 9 éve elköltöztem. A mai napig elcsavarja a valóságot és érzelmileg bántalmaz, most volt az utolsó húzása

2: minden gyerek szereti a szüleit, ameddig ki nem öli belőle a szülő

2024. márc. 24. 13:18
 4/18 A kérdező kommentje:
4: te jó ég, elképesztően sajnálom, hogy ezen kellett keresztülmenned! Ez borzalmas, mindkettő megszűnt létezni, érthető okokból. Sok erőt kívánok neked.
2024. márc. 24. 13:25
 5/18 anonim ***** válasza:
95%
Szereteeed, 1-es? Ez különös. Szabad ám a bántalmazót nem szeretni!
2024. márc. 24. 13:38
 6/18 A kérdező kommentje:
Én amúgy vallalom, hogy egy ponton túl ez megszűnik, èn például már nem szeretem. Vagy semleges, vagy kifejezetten utálatos érzéseim vannak anyám irant.
2024. márc. 24. 13:44
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy bántalmazó embert mindenképp jó hátrahagyni. Ha szülő, ha férj, ha feleség. Megbánni nem lehet. Csak ha maradsz
2024. márc. 24. 13:58
 8/18 anonim ***** válasza:
92%

Nekem elvaltak. Apam allandoan uvoltott, egy lathatas soran egyszeruen otthagytam es tobbe nem mentem.

Anyam atjatszott mindent a hugomnak. Elotte a ferje meghalt, sajnos nem idoben.

2024. márc. 24. 14:37
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Tehát a maradás nem opció. Mert tönkremész. 8 as voltam
2024. márc. 24. 14:40
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp hagyd el a szüleid minél hamarabb,mert tökremész.
2024. márc. 24. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!