Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért gondolják, hogy egyedül...

Miért gondolják, hogy egyedül fogok maradni?

Figyelt kérdés

31 éves nő vagyok, két gyerekkel.

Exférjem egyik napról a másikra költözött el, mert talált egy másik nőt.

Mivel a kisebbik gyermekem 10 hónapos, így jelenleg itthon vagyok.

Szüleim segítenek nagyon sokat, és nagyon jó a kapcsolatunk, de úgy érzem, hogy ők abban a hitben vannak, hogy nekem soha többé nem lesz már senkim. Vannak ilyenek megjegyzéseik is, amik nekem kimondottan rosszul esnek. Exem csúnyán elbánt velem, az igaz, de akkor ne is legyen többé senkim? Vajon miért gondolják úgy, hogy nincs szükségem senkire és nem is lesz többé partnerem?

aug. 12. 12:37
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
72%

27, az egyikük csak osztályvezető főorvos a kardiológián, van egy könyvelési céget vezető pasi és ismerek egy pszichiátert is, aki amúgy rendszeresen megy az Orvosok Határok Nélkül program keretein belül mindenfelé. Kedves, normális férfiak. Igen, férfiak. Nem pedig hozzátok hasonló kis pasikák egy-egy numerára.

A kardiológusnál most születtek közös ikrek is. Mindenhol kisebbek voltak a gyerekek, amikor összejöttek.

Te ismersz egy rossz példát. És?

aug. 12. 21:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!