Miért gondolják, hogy egyedül fogok maradni?
31 éves nő vagyok, két gyerekkel.
Exférjem egyik napról a másikra költözött el, mert talált egy másik nőt.
Mivel a kisebbik gyermekem 10 hónapos, így jelenleg itthon vagyok.
Szüleim segítenek nagyon sokat, és nagyon jó a kapcsolatunk, de úgy érzem, hogy ők abban a hitben vannak, hogy nekem soha többé nem lesz már senkim. Vannak ilyenek megjegyzéseik is, amik nekem kimondottan rosszul esnek. Exem csúnyán elbánt velem, az igaz, de akkor ne is legyen többé senkim? Vajon miért gondolják úgy, hogy nincs szükségem senkire és nem is lesz többé partnerem?
4
"Alapvetően egy 10 hónapos gyerek mellett nem sok nőnek jut eszébe egy újabb párkapcsolaton gondolkodni"
A később az később van.
Nagyon könnyen találhatsz neked tetsző, sikeres pasasokat laza kapcsolatra. De ők együtt élni sem akarnak veled, csak évente elvisznek - gyerekeid nélkül - pár 1-2 hetes közös vakációra, havi 1-2 hétvégére, meg hetente 3-4 estét, éjszakát veled töltenek. Jó esetben havi 1 alkalommal szervezhetsz olyan programot is, ahol gyerekeiddel is foglalkoznak (ilyenkor jó fejek, pl. egy strandolós nap).
De ezek a pasasok csak 1-2 évre lízingelnek...
Ha meg szolidabb pasastól remélsz több megbecsültséget, akkor rájössz hogy az ilyen borzasztó idegesítő. Lehet hogy tovább tart, gyerekeiddel is jobban foglalkozik. De utólag azt érzed majd, hogy jobb lett volna ezt az időt több vagányabb pasassal töltened. Az ilyen pasas téged és gyerekeidet is csak lefojtott..
Ez a helyzet szerintem nőnek arra kiváló, hogy ráébredjen, hogy muszáj neki szakmai karriert építeni, a következő tíz évben ügyesen használhatod még ehhez a férfiakat.
46F
Ezt ok gondoljak, vagy te?
Egyebkent abszolut van alapja, es kihasznalva ezt az idoszakot, terapian helyrerakhatnad, ami el van csuszva benned. Mar csak a gyereleid erdekeben is.
Attól még, hogy nem hangzik túl szépen, amit 13-as hozzászólásomban írtam, ez a valóság.
Nem az olyan férfi tervez közös életet 2 gyerekes nővel, annak gyerekeit sajátjaként nevelve, aki sikeres. Egy talpraesettebb nőnek pedig egy ilyen fazon egy idő után szörnyen idegesítő lesz, rájön hogy az semmiben sem jó neki. Nem jó vele a szex, kisstílű az életmódjuk, a gyerekekre is rossz hatással van.
18, a te saját szar életed nem szabály :)
Rengeteg igenis sikeres férfit ismerek, aki elvált, gyerekes nővel kötötte össze az életét. Az meg, hogy a talpraesett nőknek a normális férfi zavaró lesz, egyszerűen ostobaság.
Tudod, rajtad kívül itt mindenki kinőtt már a tinikori rosszfiúkat imádásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!