Miért gondolják azt a szüleim, hogy csak pasival utazgathatok, egyedül/barátnőkkel nem? Üljek a négy fal között, amíg nem lesz párom?
Hát, ezt nem tudom, mert ez nagy butaság.
Ha felnőtt vagy, csinálj, amit akarsz. Nem kell mindenben rájuk hallgatni.
Javaslat: Igyekezz ezt a viselkedésüket figyelmen kívül hagyni, és csak az utazás örömére koncentrálni!
Válsz: Valószínűleg irigyek a sikeredre, boldogságodrta, fiatalságodra. Mert az gondolják, hogy 1. ha csajokkal vagy, akkor az azt mutatja, hogy nem akarsz/nem sikerül pasit kifognod, vagy 2. nem illendő nőnek egyedül mutatkozni, és ehhez hasonló faßágok. "mert már napokkal előtte azt hallgatom, hogy milyen hülye vagyok ezért és ezért, közben is üzengetnek meg küldjek képet, írjam meg milyen volt, utána is ki akarnak kérdezni." Nos itt ellentmondás van a fejükben. Én ezzel szembesíteném őket, hogy 1. Miért sápítoznak, már napokkal előtte? Belerondítva az örömödbe! 2. Ha ezt teszik, akkor miért akarnak képeket/beszámolót (beszámoltatást!)? Ezt kell tisztázni. Szerintem irigyek, csak fel sem fogják.
Ha(!) ez nem hat, akkor jön a verbális nyomatékosítás:
Szülők: De hát csak megkérdezhetjük, hogy milyen volt, nem?
Gyerek? [Az általad választott stílusban!]: B+, nem! Ha előtte csesztettek, akkor mi a ƒaszt érdekel közben/utána, hogy érzem magamat? Amikor ezt csináljátok, nem fogom elmondani, hogy a következő alkalommal jobban figyeljetek. ... tetszik nem tetszik, ez büntetés, de a kisgyerektől is meg szokás vonni az iPad-et, de attól még vacsorát, esti mesét és jóéjtpuszit kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!