Szülők!Elengednétek a 18 éves lányotokat egydül elmenni vonattal Budapestre,hogy találkozzon egy fiúval?(kb 100 kmről van szó)
Figyelt kérdés
2020. máj. 14. 16:54
2/40 anonim válasza:
Ha tudom hogy a srác megbízható és a lányom is tud magára vigyázni akkor igen.
3/40 anonim válasza:
Nem. 30 alatt csak a szomszéd faluba mehet, oda is csak világosban.
4/40 anonim válasza:
Amikor a lányom 18 volt, én nem vártam el tőle még azt sem, hogy megkérdezze.
Az önálló életre való felkészülésnek van egy folyamata, és ez is a része.
Csak annyit vártam el, hogy tudjam, hova megy, kivel (nem feltétlenül név szerint), és hogy mikor jön haza.
Na meg ha valami közbejön, és később jön, szóljon, ne aggódjak feleslegesen.
5/40 anonim válasza:
Az én lányom meg sem kérdezett, amikor betöltötte a 18 évét.Felnőtt lett.Nem volt beleszólásom a randijába meg semmibe sem. Amúgy én félteném és a jelenlegi helyzetre tekintettel nem ajánlanám, hogy elmenjen.A vírus nem múlt el.
6/40 anonim válasza:
Nem szívesen, de már felnőtt, nem lehet beleszólni. Arra kérném, hogy mindig legyen elérhető telefonon.
8/40 anonim válasza:
Budapestre, jézusom dehogy, hisz az tele van migráncsokkal.
9/40 anonim válasza:
Attól függ. Ismeri a fiút? A pasija? Menjen. Netes ismeretség? Remélhetőleg van annyi esze, hogy ebben az esetben eszébe sem jut .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!