Nekem fura, hogy sokszor ugyanazok, akik ezt a totál liberális hozzáállást tolják ("hű, de felnőtt lett abban a pillanatban, hogy elfújta a 18 gyertyát a tortán, mostantól nem köteles kérdezni") ugyanakkor őskonzervatívak is ("nehogy már egy lány bármit is tegyen a kapcsolatért, a fiú dolga pedálozni"). Döntsétek el, hogy modern vagy hagyományos gondolkodásúak vagytok.
2020. máj. 16. 14:11
32/40 anonim válasza:
Én 13 évesen el lettem engedve Budapestre (280 km) koncertre. Már a tinédzser sem kéri ki az engedélyed, ha meg betöltötte a 18-at, akkor végképp (jogilag) se szólhatsz bele, hová utazik.
BTW ha nem engeded el, akkor is el fog menni. Efelől ne legyenek kétségeid.
2020. máj. 17. 23:20
33/40 anonim válasza:
#14 "Nem lehet megbízni, neten mindenki hazudik."
Ez rád is vonatkozik? Az idézett kommentedre is?
2020. máj. 17. 23:22
34/40 há a négyzeten válasza:
18 évig nevelted. Már ő dönt. Most bízz abban, hogy jól csináltad.
2020. máj. 18. 09:17
35/40 anonim válasza:
Elengedném. Nekem van egy 17 és egy 19 éves lányom.
Csak azt javasolnám, hogy nyilvános helyen találkozzon a fiúval, ne pl. a lakására menjen. Pl. a vonatnál vagy busznál találkozhatnak, és közösen elmehetnek valahova szórakozni.
2020. máj. 21. 07:32
36/40 anonim válasza:
Először jöjjön a fiú, azt javasolnám, de egyébként az ő döntése. Ha ismeri, akkor nem bánnám.
2020. máj. 21. 10:24
37/40 anonim válasza:
amennyiben a saját pénzén megy, nem igazán szólhatsz bele. de én adnék neki pénzt is ha neki nincs rá. bennem is bíztak a szüleim, én is bíznék a gyerekemben (főleg ha már 18)
2020. máj. 21. 10:50
38/40 szonata válasza:
Igen.
2020. máj. 21. 14:10
39/40 De La Cruse válasza:
Nem.
Jöjjön a srác és merjen egy kicsit a családban bemutatkozni.
Ha normális akkor késöbb találkozzanak.
Ha szereti a lányomat akkor jönni fog akár 200 km-t is.
Ne a lány fusson a fiúk után.
Nem szajhát nevelünk és ne fű alatt menjen a barátkozás.
Akik esetleg füvet adnának neki vagy alkoholizmusba vinnék azokat le kell választani róla és meg kell tanítani a barátait ilyen módon is megválasztani.
2020. máj. 23. 12:21
40/40 anonim válasza:
Attól mert a lány utazik a fiúhoz még nem jelenti azt, hogy fut is utána.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!