Szülők! Ti mit szólnátok ahhoz, ha a lányotok (18éves) együtt szeretne aludni a barátjával (aki 20 éves, és majdnem 3 éve együtt vannak)?
Olyan egyértelmű, hogy nagyon hülyének kell lenned ahhoz hogy ne értsd.
Nem szeretnének azzal a tudattal aludni, hogy a szomszéd szobában épp megrak a pasid.
Nem hülyék, tudják, hogy nem csak éjjel lehet, de nem akarják hogy akkor csináljátok, ha ők is ott vannak. Kész.
Nem az lenne a kérdés, hogy megtehetem-e, mert már elmúltam 18,
Nagyon el vagy tévedve. Míg a szülői házban élsz, kötelességed kikérni a véleményüket ilyen dolgokról, akkor is ha 16, akkor is ha 36 éves vagy. 18 évesen nem vagy felnőtt, mert a szüleidre vagy utalva, max nagykorú.
"Anya! Apa! Zavar titeket, hogy 18 éves létemre stabil, több éves kapcsolatban szexelni is szoktam?"
Kezdeményezz beszélgetést. Ne legyen tabu. Ha minden jól megy, őszinte választ fogsz kapni tőlük. És valószínűleg az is kiderül majd, hogy az a bajuk az együtt alvással, amit az első válaszoló ír. Bár szerintem ez annyira hülyeség. Csendben kell csinálni, és kész.
Az egy dolog, hogy kikérem a véleményüket, az egy másik, hogy nem hagynak önállóan dönteni. Oké, hogy rájuk vagyok utalva, de az normális, hogy lelki terrorban tartanak akkor, ha nem úgy cselekszem, ahogy azt ők jónak látják, és elhordanak mindennek? Pedig világéletemben jó gyerek voltam, és mindig igyekeztem megfelelni nekik, eléggé durván maximalista is vagyok emiatt. Szerinted 18 évesen ennyit nem tehetek meg, hogy a barátomnál alszom, ez olyan hatalmas dolog? És mint mondtam, mindig kikértem a tanácsukat.
Köszönöm a választ:) beszélni sajnos nem lehet velük, anyum sosem beszélgetett velem szexről, meg ilyenekről, ez nálunk valahogy tabu, nem tudom, hogy tudnék-e hozzájuk fordulni :/
Én semmit nem szólnék, mert nem vagyok vaskalapos. Eszembe jutna, hogy én micsoda lepedőakrobatikával kápráztattam el az akkori barátomat :D, és nem lenne pofám álszentnek lenni.
A szüleid elég maradiak lehetnek, talán utoljára gyermeknemzés céljából közösültek. Vagy egyszerűen csak a régimódi "nem házas párocska nem aludhat együtt" elvet követik.
Ha még nem oldható meg, hogy saját életet kezdj a szülői házon kívül, akkor szerintem jobb, ha Te jársz többet a barátodhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!